Anasayfa » Oto bakım onarım » Otomotiv ve Yan Sanayi » ÇORUM Oto bakım onarım » Yılmaz Otomotiv Bmw Servisi Çorum

Yılmaz Otomotiv Bmw Servisi Çorum


Aşağı Sanayi 1. Çelik Sk. No:1 Çorum

Telefon1: 0 (533) 774 71 24

Telefon2:

Fax:

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BMW, Land Rover, Rang Rover, Mini markalarının tüm modellerinin tecrübesine detaylarıyla sahibiz.

Araçlarınızın durumunu en son teknoloji bilgisayarlarımız ve tecrübeli ustalarımız ile belirleyerek, sizlerin görebildiklerinden fazlasını tespit etmekte ve tamir, onarım yapmakta, orjinal veya dilerseniz yan sanayi parçaları ile değiştirmekteyiz.

Yılmaz Otomotiv, özel takımları ve diğer servis ekipmanları için yatırımlar yapar. Bu durum, onarımların daha iyi ve daha ucuza yapılmasını sağlar. Yılmaz Otomotiv, aracınızın bütün programlı bakımlarında güvenilir, ekonomik ve servis garantisi kapsamında hizmet suna


Ürün ve Hizmetler


Yılmaz Otomotiv Bmw Servisi Çorum
BMW, Land Rover, Rang Rover, Mini markalarının tüm modellerinin tecrübesine detaylarıyla sahibiz. Araçlarınızın durumunu en son teknoloji bilgisayarlarımız ve tecrübeli ustalarımız ile belirleyerek, sizlerin görebildiklerinden fazlasını tespit etmekte ve tamir, onarım yapmakta, orjinal veya dilerseniz yan sanayi parçaları ile değiştirmekteyiz. Yılmaz Otomotiv, özel takımları ve diğer servis ekipmanları için yatırımlar yapar. Bu durum, onarımların daha iyi ve daha ucuza yapılmasını sağlar.

# # # # #


Benzer Firmalar