Led Panel


Yunus Emre Bulvarı, GAMAS OSB Esentepe Mh. 2987 Sk. No:36 / Sultangazi - İSTANBUL

Telefon1: +9 0212 668 57 57

Telefon2: +9 0212 668 57 57

Fax: +9 0212 476 74 67

Web: www.ledpanel.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:34 (Yönetici:6 | Memur:4 | İşçi:24
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Led Panel aslında bir aydınlatma sistemi olmasına karşın günümüz ;Türkiyesinde ve dünyasında “Led Ekran Modülleri ve Led Aydınlatma sistemleri” için kullanılan genel bir isim olmuştur !
Bugün Türkiye ve Dünyada sektöre kendi ismini veren bir Türk firması olmaktan gurur duymaktayız.
Türkçe, İngilizce, Fransızca veya Çince dünyanın hangi dilini konuşursanız konuşun Led Panel denilince akla biz geliriz.

Led Panel
Led Ekran
Led Modül
Led Aydınlatma


Ürün ve Hizmetler


Led Tabela
Led Tabelalar için istenilen metre karelerde istenilen renkte imalatımız mevcuttur lütfen fiyat teklifi alınız
Led Tabela Almanın Tam Zamanı!

Günümüzde artan insan ihtiyaçları neticesinde etkili ve ekonomik reklam ihtiyacı ortaya çıkmış ve bu alanda arayışlar ve araştırmalar sonucunda imdada led tabela yetişmiştir. Led düşük maliyetli , her boyutta tabela yapmaya imkan tanıyan ve insanlara kafalarını çevirtip tabelaya baktıracak kadar etkileyici ve dikkat çekicidir. Bütün bu özellikleri Led tabelalarının kullanımını kaçınılmaz kılan özellikleridir.tüm bu özelliklerinin yanında enerji tasarrufu sağlaması eş boylarda ışıklı tabelalara oranla %80’e varan miktarda az enerji tüketmesi ve arıza verme oranının da çok az olması işletmeleri led tabelayı kullanmaya ikna ediyor. İmalatçılar her ne kadar bu tabelaların adının grafik led ekran olduğunu vurgulasalar da; halkın büyük çoğunluğu bu grafik ekranı oluşturan en küçük yapı taşının adı ile grafik ekranın neticede bir tabela olmasından dolayı tabela ismini birleştirerek LED TABELA ismini benimsedi ve büyük bir kesim tarafından grafik ekran yerine led tabela ismi kullanmaya başladı. Günümüzde led tabela imalatı yapan firma sayısına her geçen gün yenisi eklenerek büyük bir sektör ve iş sahası oluşmaktadır. LedPanel olarak bu sektöre yön verip %100 müşteri memnuniyetinin temel prensip edinip bu sahada gerekli olan ve teknikleri kolaylaştıran bütün sarf malzemelerini bu sektöre en uygun fiyatlarla ulaştırıyoruz.


Led Tabela Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Ayrıca bilgilerini güncel tutmak için sürekli AR-GE faaliyetleri neticesinde LED Panel olarak edindiğimiz bilgi birikimimizi , geçmişten gelen tecrübemizle birleştirerek led tabela hakkında teknik ve detaylı bilgileri, gerek dokümanlar ile gerek güncel programlarla yada eğitim videoları ile www.LEDPanel.com web sitemiz üzerinden siz değerli müşterilerimizle sürekli olarak paylaşmaktayız. Bu paylaşımlarımız neticesinde online olduğunuz her yerden teknik destek hizmetimizden faydalanarak işinize hız katacaksınız. Led Tabela için gerekli tüm malzemeleri yüksek kalite ve düşük fiyat politikası ile www.LedPanel.com e-ticaret sitemiz üzerinden siz değerli müşterilerimize ulaştırmaktayız. Led tabelanın en temel parçası olan led panel sadece 9$ fiyatları ile istediğiniz adetlerde satın alabilir , değişik projeler hakkında teknik bilgi sorabilir yada ürünlerimiz hakkında bizlere sorular sorabilirsiniz.
Doğru Led Tabela LEDPanel.com’dan alınır!

www.LedPanel.com u tercih etmenize birkaç sebep Led Panel merkezi İstanbul seçmiş bir firmadır ve konum olarak Türkiye’nin merkezindedir. Konumu gereği bir çok yere daha kısa sürelerde ürünlerin nakil olmaktadır. Aynı zamanda ürünleri diğer firmalara oranla daha ekonomik kargo fiyatları ile yollamaktadır. Siz bir adet led tabela malzemesi de alsanız bin adet de alsanız tüm ürünlerinizi test ve kontrollerden geçirerek paketlenmektedir. Bu test ve kontrol aşamasında sevkıyata uygun olmayan ürünler Led Panel ekiplerince seçilerek ayrılır yerine sevkıyata uygun ürünler dikkatlice paketlenir eksik ve yanlış ürünler için son ke

#Led Panel, Led Tabela #Led Aydınlatma, Led Şerit #Led Trafo, Led Adaptör #Led Ekran, Led Modül #Led Bar, Led Spot


Benzer Firmalar