Anasayfa » Medikal » Sağlık hizmetleri » İSTANBUL Medikal » Emek Hasta Yatakları

Emek Hasta Yatakları


Sofular Cad, No 72

Telefon1: 05412110322

Telefon2: 02126150588

Fax: 05412110322

Web: www.hastayataklariemek.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Emek Sağlık sadece hasta yatakları ve hasta karyolası kiralama ve satışı yapan bir medikal firmasıdır. Firmamız ürünlerini İstanbul merkezli üretim tesislerinde imal etmektedir. İmalat sürecinde profesyonel ar-ge ekibimiz dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, hastane ve evlerde kullanılacak olan yatakları sıfır hata prensibiyle sizlerin kullanımına sunmak için çalışmalarına devam etmektedir.

Satış ve kiralamasını yaptığımız hasta karyolaları ve havalı hasta yatağı gibi ürünlerimiz aşağıda sıraladığımız özellikleri ile diğer firmaların ürünlerinden farklılık göstermektedir.

Bütün hasta yatakları çeşitlerimiz, yüksek ağırlıklara dayanıklı 30x50mm profil kullanılarak üretilmiştir. Firmamız, hasta yatağını son derece dayanıksız hale getiren 30x50mm altındaki profil malzemeler ile imal edilmiş ürünleri piyasaya sürmemektedir.

Hasta yataklarımızın boyası, kesinlikle el boyaması veya püskürtme boya uygulamaları ile değil tamamen fırın boya sistemiyle yapılmaktadır ve en dayanıklı boyama sistemi de budur.

Güçlendirilmiş plastik malzeme kullanılarak üretilmiş 4 tekerde de mevcut olan fren mekanizması Emek Sağlık Hasta Yataklarında bulunan ortak bir özelliktir.


Ürün ve Hizmetler


Hasta Karyolası
Elektrikli Hasta Karyolası Özellikleri: Elektrikli hasta karyolalarımızda Dual motor kullanıyoruz. Dual motorlarımızın içerisinde 2 adet 4500 newton motor bulunmaktadır. Elektrikli Hasta Karyolasının baş ve ayak kısımları kumanda yardımıyla hareket etmektedir. Hastanızı ister oturur pozisyona getirip yemek yedirebilir, isterseniz ayak kısmını kaldırarak dinlenmesine sağlayabilirsiniz. Hasta karyolası elektrikli olup kumanda yardımıyla hareket etmektedir. Pratik kromaj kaplamalı
hasta yatakları, hasta karyolası, hasta yatağı, havalı yatak, hasta yatakları kiralama, kiralık hasta yatakları

#hasta yatakları #kiralık hasta yatağı #hasta karyolası #kiralık hasta karyolası #hastane yatakları


Benzer Firmalar