Anasayfa » Çiçek » Bahçe ve Çiçek » ANKARA Çiçek » SİNCAN ERYAMAN ÇİÇEKCİ KIZ

SİNCAN ERYAMAN ÇİÇEKCİ KIZ


:AKŞEMSETTİN MAH.BOSNA CAD.SİNCAN-ANKARA

Telefon1: :5337446789

Telefon2: :5074121389

Fax:

Web: ankaracicekcikiz.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

5 yıldan fazla süredir Çiçekçilik sektöründe olan firmamız hem sanatsal tasarımları hemde ekonomik fiyatlarıyla profesyonel hizmetin sınırlarını zorluyor. Çiçekçilik bizim ek işimiz değil,mesleğimiz... Sitemiz üzerindeki tüm çiçekler hergün taze olarak gelen ve bakımı yapılmış elit ürünlerdir. firma politikamız gereği bozuk veya yıpranmaya elverişli hiçbir çiçeği müşterilerimize teslim etmiyoruz. Çiçek siparişi vermek istiyorsanız doğru adreste olduğunuzu bilmenizi isteriz. Her türlü sorularınızı çiçek konusunda uzman olan müşteri hizmetlerimize sorabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


Kırmızı Küre Mutluluk
Kırmızı Küre Mutluluk 9 Adet Güllerle,beyaz cipso ve kırmızı taşların muhteşem birleşimi
:Çiçekci Kız ailesi olarak müşterilerimize her zaman saygı ve sevgiyi ön planda tutarak hizmet vermeye devam ediyoruz. Müşterilerimize başta çiçek buketleri olmak üzere, her zevke göre tanzim ve tasarımlarla hizmet veriyoruz. Her türlü açılışlara, düğünlere, kutlamalamalara, hayırlı olsunlara sepet arajmanlar, ferforjeler ve çelenklerle hizmet veriyoruz. Canlı saksı çiçeklerimizle, Düğün&Sünnet arabası süslemelerizle müşterilerimizin taleplerine ve zevklerine göre hizmet vermeye devam ediyoruz ve edeceğizde.

#SİNCAN ERYAMAN ÇİÇEKCİLERİ #ERYAMANDA SİNCANDA ÇİÇEKCİLER #SİNCANA ÇİÇEK SİPARİŞİ,ETİMESGUTA ÇİÇEK #ETİMESGUT ÇİÇEKCİLERİ,ÇİÇEKCİSİ,ÇİÇEK GÖNDER #SİNCANA,ERYAMANA,ETİMESGUTA ÇİÇEK GÖNDER


Benzer Firmalar