Anasayfa » Oto kiralama » Turizm » SAMSUN Oto kiralama » samsun rent acar

samsun rent acar


cumhuriyet cad. kale mahallesi

Telefon1: 03622565030

Telefon2:

Fax:

Web: www.samsuncitycar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

City car Samsun araç kiralama-samsun oto kiralama şirketi olarak samsun havaalanında araç kiralama hizmeti vermekteyiz. Siz değerli misafirlerimize samsunda oto kiralama hizmetini tecrübeli personel kadromuzla samsunda araç kiralama hizmeti yapmaktayız.
City car Ailesi olarak sıcak kanlı ve güler yüzlü personeli, ücretsiz çocuk koltugu samsun havaalanında ofisimizle samsunda RENT A CAR hizmetini en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Samsun araba kiralama hizmetini Samsunun yakın çevresindeki illerimizede hizmetimiz vermekteyiz.Samsunda araç kiralama hizmetini vermekte olan firmalardan farkımız sıcak kanlı ve dürüst çalışmamızdır.
Bizimle çalışmak isteyen şahıslar,kurumlar,şirketler iletişim bölümünden bize ulaşabilirler.
CityCar Rent a Car Oto Kiralama Turizm ve TICARET
Telefon : (0 362) 256 50 30
GSM1 : (0 533) 556 04 02

info@samsunarackiralama.net


Ürün ve Hizmetler

SAMSUN CİTYCAR RENT A CAR
Yılların deneyimiyle samsun da araç kiralama sektöründe aktif olan şirketimiz, uygun fiyatlara kaliteli hizmet sunma konusunda alanında öncülüğü ile tanınmaktadır.Hizmetlerimiz esnasında şeffaflık ve kalite odaklı çalışma prensiplerimizle müşteri memnuniyetini daima en üst seviyede tutmanın çabasında olan firmamız samsun araç kiralama sektörün de alanın liderliğini taşımaktadır.

Firmamızın web sitesi üzerinden istediğiniz marka ve model araçların görsel detaylarına ulaşmanız mümkündür.Kira süresi, marka ve model tercihinize göre size en uygun aracın hesaplamasını kolaylıkla sitemizden yapabilirsiniz.Ayrıca SAMSUN ÇARŞAMBA HAVAALANI mevkindeki ofisimizle şehirler arası aktarmalar sırasında hızlı hizmet imkanı sağlamaktadır.
Daha fazla detay için : http://www.samsuncitycar.com
Telefon : 0 533 556 0402 / 0 362 256 5030

[url=http://www.samsunotokiralama.net/]samsun oto kiralama[/url]

#samsun oto kiralama #samsun araç kiralama #samsun rent a car #rent a car samsun #atakum rent a car


Benzer Firmalar