Fantazi iç Giyim


Meşrutiyet cad. konur sok. 14/10

Telefon1: 3124195269

Telefon2:

Fax: 3124195493

Web: www.ankaragiyim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Fantazi iç giyim modellerinin satışını 2007 tarihinden bu tarafa online olarak pazarlayan Ankara giyim firması fantazi giyim çeşitleri konusunda başarılı bir Türk firmasıdır. Sexi iç çamaşırlarıı modelleri Avrupa`nın en ünlü markaların en tutulan ve güzel tasarımlarıdır.
Ucuz iç giyim satışı konusunda önder firmalardan bir tanesiyiz. Seksi bayan iç çamaşırları arasında gecelik, babydoll, çorap, çamaşır, atlet, sütyen, külot, tanga, vücut çorabı, fantazi aksesuarlar transparan gecelikler, en sexi iç giyim ürünleri fantazi iç giyim modelleri arasında yer almaktadır. Ayrıca fantazi kostüm kategorisinde liseli kız kostümü hemşire kıyafeti, hizmetçi kostümleri gibi fantazi giysiler satılmaktadır.
Fantazi giyim kategorisinde 2007 yılından bu yana faaliyette bulunan Ankara giyim firması fantazi iç giyim ürünleri konusunda lider bir Türkiye firmasıdır. Seksi iç çamaşırı modelleri Avrupa`dan ithal edilmekte olup, kalite standartlarında olan bayan iç giyim modelleridir.
Fantazi elbiseler bölümünde ise içinizi gösteren ve fileli yapıda olan mini elbise modelleri bulabilirsiniz. Sexy elbiselerin bir çoğunda tanga hediye olarak gönderilmektedir. Sexi iç çamaşır her ne kadar gündelik hayatta giyilmese bile elbiselerin altına giyebilirsiniz. Fantazi giyim sitesi


Ürün ve Hizmetler


#giyim #iç giyim #iç çamaşırı # #


Benzer Firmalar