İnta Tesisat


Çavuşpaşa Caddesi Misket Sokak No:42 Erdoğan Apt. altı Bahçelievler – İstanbul

Telefon1: 02124245620

Telefon2: 05321713526

Fax: 02124245620

Web: www.intatesisat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:-
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız; ‘Dürüstlük, Kalite, Güven’ ilkesi ile kurulmuş olup, kısa zaman içerisinde büyük bir mesafe yol alarak yapısal tesisat sektörünün saygın firmaları arasında yer almayı başarmıştır.

Firmamız nitelikli ve kaliteli uygulamaları ile sektörünün tüm gereklerini mesleki disiplin ve etik değerlere bağlı kalarak sürdürmektedir. Referans listemizde de görüleceği gibi “YAPISAL TESİSAT” sektöründe uzmanlaşmış olup, bir çok projenin iç finansmanından iş teslimine kadar olan süreçte işi zamanında ve sorunsuz teslim ederek iyi hizmet vermeyi amaç edinmiştir.

Amacımız “YAPISAL TESİSAT” alanında öncü ve güçlü bir marka haline getirmektir. Markalaşma çalışmalarımızda taahhütlerimizi zamanında ve en iyi kalitede yerine getirme, uzmanlık gerektiren zor projelerin tecrübeli ekibimiz ile üstesinden gelebilme, zor koşullar altında çalışma ilkeleri prensiplerimiz arasında yer almaktadır.İstanbul Kanal Açma, Petek Temizleme ve daha birçok hizmetimizden yararlanmak için. Bizimle İLETİŞİME geçebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

İstanbul Kanal Açma, bahçelievler Petek Temizleme, ümraniye lavabo açma, tuvalet tıkanıklığı açma, banyo gideri açma

#lavabo açma #banyo gideri açma #İstanbul Kanal Açma #tuvalet tıkanıklığı açma #ümraniye petek temizleme


Benzer Firmalar