Anasayfa » » » Borkan Yapı Kimyasalları İzolasyon San.Tic.Ltd.Şti.

Borkan Yapı Kimyasalları İzolasyon San.Tic.Ltd.Şti.


İkitelli Org.San.Böl.Tormak San.Sit. E Blok No:25 Başakşehir/İST

Telefon1: 0212 485 87 03

Telefon2: 0212 485 87 04

Fax: 0212 485 87 35

Web: www.polyurea-izolasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Öncü bir firma olarak izolasyon sektörüne hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz.Türkiye’nin hemen hemen her köşesinde ve yurt dışında çok sayıda çeşitli uygulamalar yaptık. Prestij projelere imzalar attık.

Yüzlerce soğuk depo izolasyonu gerçekleştirerek gıdaların uzun süre dayanmasına katkıda bulunduk. Deprem sonrası yüzlerce acil deprem evlerinin izolasyonunu süratle gerçekleştirerek zor şartlar altındaki depremzedelerin kışı ve yazları rahat geçirmesini sağladık. Yüzlerce Tavuk kümesi izolasyonu yaparak sağlıklı kümes ortamları oluşmasına ve verimliliğin artmasına katkıda bulunduk. Sanayi tesislerinde/konutlarda sıcak ve soğuğa karşı yaptığımız çatı/cephe izolasyonlarımızla terleme ve damlamaları keserek sağlıklı ve rahat çalışılabilir, yaşanabilir ortamlar oluşmasını sağladık. Kilometrelerce jeotermal boru hatlarının izolasyonunu gerçekleştirerek çıkan sıcak suyun ısı kaybını minimize ederek taşınmasını sağladık. Büyük tank izolasyonları ve ceketlemelerini gerçekleştirdik.

Kurulduğumuz ilk günden beri her yaptığımızın üzerine bir sonraki seferde bir şeyler daha koymayı, sürekli kendimizi geliştirmeyi ve elimizden gelenin en iyisini yapmayı kendimize şiar edindik.

İzolasyon ile ilgili problemlerinize çözüm üretiyoruz.

KONFOR İZOLASYONLA BAŞLAR…


Ürün ve Hizmetler


SPREY POLYUREA İLE YEKPARE SU YALITIMI
İki bileşenli ürünümüz özel püskürtme makinelerimiz ile püskürtülerek uygulanır. En önemli özelliği ekyersiz yekpare bir yalıtım sağlaması ve kısa sürede uygulanabiliyor olması. Hızlı kürlenmesi sayesinde uygulama yapılan alanı kısa sürede kullanıma açıyor ve bu da projelerde önemli bir avantaj sağlıyor. SPREY POLYUREA UYUGULAMANIN AVANTAJLARINDAN BAZILARI * Hızlı kürleşmesinden dolayı zamandan ve personelden tasarruf edilmesi. * Mükemmel su izolasyonu sağlaması. * Yekpare uygulanıyor ol
Sprey polyurea ile yekpare su yalıtımı, Polyurea zemin kaplamaları, Polyurea kaplama, Havuz izolasyonu, Çatı izolasyonu, Teras izolasyonu, Negatif izolasyon, Gemi izolasyonu, Hayvan barınakları zemin kaplama, Sprey poliüretan köpük, Çatıya alttan poliüretan uygulaması, Sprey izolasyon, su yalıtımı, ısı yalıtımı, ses yalıtımı

#polyurea #polyurea kaplama #su yalıtımı #poliüretan köpük #sprey izolasyon


Benzer Firmalar