Cihan İlaçlama


Beykent Mahallesi Atatürk Bulvarı No:31/1

Telefon1: 0 (212) 550 11 51

Telefon2: 0 (216) 557 77 47

Fax: 0 (212) 550 11 51

Web: www.kaloriferbocegi.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:17
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Cihan ilaçlama şirketi olarak 2004 yılından beri haşere ve kemirgen mücadelesi ile ilgili çalışmalarımızı titizlikle sürdürmekteyiz. İlaçlama sektöründe kaliteden ödün vermez tavrımız profesyonel çalışmalarımızı devam ettirmekte olup müşteri memnuniyeti odaklı olarak çalışmaktayız. Temel prensibimiz % 100 çözüm ve kaliteli hizmet anlayışı üzerine kuruludur.

İlaçlama sektöründe dünyada meydana gelen tüm modern gelişmeleri yakından takip etmekte ve bu gelişmeleri kısa sürede tüm şubelerimizce uygulamaya geçirmekteyiz. Meydana gelen yeniliklerin en yakın takipçisiyiz. Modern teknoloji ile çağa ayak uydurarak hizmetlerini gerçekleştiren ilaçlama şirketimiz sizlere daha iyi ve hızlı servis verebilmek için de şube sayısını her geçen gün arttırmaktadır.

Cihan ilaçlama olarak alanında eğitimli, profesyonel ziraat mühendislerimiz, ziraat teknikerlerimiz, ilaçlama teknikerlerimiz, çağrı merkezimiz ve operasyon sorumlularımız ile sizlere kesintisiz olarak 7 gün 24 saat hizmet vermekteyiz.

Kullandığımız tüm ilaçlar Sağlık Bakanlığı ve WHO (DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ) onaylı olup insan ya da evcil hayvan sağılığı üzerinde herhangi bir zararı bulunmamaktadır. Kaliteli ilaçlar ile uzun vadede kalıcı çözümler sunmaktayız.

Cihan ilaçlama olarak size bir telefon kadar yakınız. Ekonomik, kaliteli, profesyonel ilaçlama hizmeti için bize ulaşın…


Ürün ve Hizmetler

Böcek İlaçlama - Kalorifer Böceği İlaçlama - Ev İlaçlama - İşyeri İlaçlama - Fabrika İlaçlama - Fare İlaçlama

#böcek ilaçlama #kalorifer böceği ilaçlama #fare ilaçlama #pire ilaçlama #ilaçlama


Benzer Firmalar