Anasayfa » Ev Tekstili » Ev Eşyaları » ANKARA Ev Tekstili » LMS GROUP AŞANTEKS Döşemelik Kumaş Suni Deri Hakiki Deri

LMS GROUP AŞANTEKS Döşemelik Kumaş Suni Deri Hakiki Deri


Koçak Sk. No:17 Siteler

Telefon1: 0312 349 24 18

Telefon2:

Fax: 0312 348 90 39

Web: www.lmstekstil.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HAKKIMIZDA…


LMS TEKSTİL GROUP döşemelik deri ve döşemelik kumaş sektöründe, Ankara Siteler’ de 30 yılı aşkın bir süredir, ev ve ofis başta olmak üzere, cafe, restaurant, hastane, konferans - sinema - düğün salonları, otel gibi mekanlarınız ile tasarım, dekorasyon, mimari, iç mimari işlerinizde kullanılan, mobilya, koltuk, kanepe, köşe takımı, berjer, sandalye, puf, yatak başlığı, baza ile birlikte medikal ürünler ve sedye, deri aksesuar, deri çanta, deri albüm, yıllık ve bütün deri kaplama ile kumaş kaplama ürünleriniz için kurumsal ve mimari yaklaşımla hizmet vermektedir.

Uzun yıllardır kumaş ve deri sektörüne verdiğimiz hizmet ve enerjimizle; mimari bir yaklaşım, tasarım ve dekoratif inceliğin ön planda olduğu ev, ofis, tasarım, dekorasyon ve otel projelerinde yer almaktayız. Özellikle kumaş ve derinin ağırlıkta kullanıldığı tasarım, mimari proje ve dekorasyon işlerinde, mimarlık ve dekorasyon firmalarına hizmet etmek, onların isteklerini karşılamak ve döşemelik sektörünün çeşitliliğini ve inceliğini sizlere sunmaktan keyif alıyoruz.

LMS TEKSTİL GROUP olarak 2005 yılından buyana, suni deri sektörünün öncülerinden ve lider firması olan AŞANTEKS SUNİ DERİCİLİK firmasının bölgesel distribütörlüğü ile döşemelik deri sektöründe çeşitliliğimizi arttırmış bulunmaktayız. Bununla birlikte kendi markamız olan “LMS FABRICS” çatısı altında her yıl güncellediğimiz ve sürekli artan çeşitlerimizle, tasarımı sıcak bir dokunuşla tamamladığınız, tutkuların yaşam stiline dönüştüğü özel üretim döşemelik kumaş, keten, örme kadife, dokuma ve baskılı kumaş ürünleri ile daima kaliteyi hedefliyoruz.

Bünyemizde yurtiçinden ve yurtdışından tedarik ettiğimiz çok çeşitli döşemelik deri, döşemelik suni deri (vinleks), döşemelik hakiki deri (gerçek deri), döşemelik pull up deri, otoluk deri ile döşemelik kumaş, dokuma kumaş, örme kumaş, örme kadife kumaş, keten kumaş, döşemelik ithal (tay tüyü vb.) kumaşlar vb. ürünlerle Ankara Siteler’de siz değerli müşterilerimizin hizmetinizdeyiz.



“Esas olan kalitedir.” Anlayışımızla, Ankara Siteler başta olmak üzere tüm yurtiçi ve yurtdışında döşemelik kumaş ve deri sektöründe artan müşteri portföyüne hizmet vermek ve ülke ekonomisine katkı sağlamak adına, yatırımlarımıza devam etmekteyiz. Bu anlayışla, yaptığımız her işte önceliğimiz ihtiyacınızın boyutu ne olusa olsun, isteklerinizi projelendirmek ve projelerinize destek vermek için buradayız.

LMS TEKSTİL GROUP


Ürün ve Hizmetler

Döşemelik Kumaş
Döşemelik Suni Deri
Hakiki Doğal Deri
Dekorasyon Destek Merkezi, Otel, Cafe, Restaurant, İç mimari Dekorasyon Projeleri kumaş ve deri tedariği

#döşemelik kumaş #döşemelik deri #proje uygulama #dekorasyon destek #ankara döşemelik


Benzer Firmalar