Anasayfa » Sağlık hizmetleri » Sağlık hizmetleri » İSTANBUL Sağlık hizmetleri » ALAN YAŞAM SAĞLIK HİZMETLERİ

ALAN YAŞAM SAĞLIK HİZMETLERİ


Haseki Sultan Mah. Nakşi Sk. N. 9-4 (Haseki Hastanesi Kardiyoloji bölümü karşısı)- fatih ist.

Telefon1: 05352602122

Telefon2:

Fax: 0212 2546660

Web: www.isegiris.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Tüm işçilerin işe ilk girişte,ağır ve tehlikeli işlerde çalışanların ise en az yılda bir kez muayene yaptırmaları yasal bir zorunluluktur.İletmelerde denetimlerde en sık gözden kaçan ve sorun teşkil eden husus periyodik muayenelerdir.

Kurumlara yönelik olarak yerinde yada sonrasında işe başlama aşamasında tek tek olarak merkezimizde İşe Giriş Ve Ağır Tehlikeli İş Raporu Düzenlenmektedir.

Raporlar TSM tarafından onaylanarak tarafınıza teslim edilir.


Ürün ve Hizmetler


MOBİL SAĞLIK HİZMETLERİ, İŞE GİRİŞ VE AĞIR TEHLİKELİ İŞ RAPORU
Mobil Sağlık hizmetleri Ağır ve Tehlikeli İş Görebilir Raporu Akciger Grafisi Odiometri testi( İşitme Testi) Solunum fonksiyon Testi (SFT) Portör Muayenesi(burun, boğaz, gaita kültürü ve gaita mikroskobisi) Kan sayımı Tam İdrar Tahlili (TIT) Karaciger Fonksiyon Testleri Böbrek Fonksiyon Testleri Hepatit A/B Testleri Serolojik Tetkikler Elektrokardiografi (EKG) İdrarda / Kanda Kursun Aşılar ( Tetanoz, Grip, Sarilik) Check-Up Hizmetleri Göz Muayenesi Toksikoloji İdrarda /Kanda T
Mobil Sağlık hizmetleri Ağır ve Tehlikeli İş Görebilir RaporuAkciger Grafisi Odiometri testi( İşitme Testi)Solunum fonksiyon Testi (SFT)Portör Muayenesi(burun, boğaz, gaita kültürü ve gaita mikroskobisi)Kan sayımıTam İdrar Tahlili (TIT)Karaciger Fonksiyon TestleriBöbrek Fonksiyon TestleriHepatit A/B TestleriSerolojik TetkiklerElektrokardiografi (EKG)İdrarda / Kanda KursunAşılar ( Tetanoz, Grip, Sarilik)Check-Up HizmetleriGöz MuayenesiToksikoloji İdrarda /Kanda Toluen, Fenol, Vanil Mandalik Asit, Hippurik Asit...v.b• İş yerlerinde iş gücü kaybını önlemek • Çalışanların sağlıklarını en üst düzeyde tutmak• Ekonomik olarak en verimli şekilde sağlık sunumunu yerine getirmek• Toplumsal sağlığa katkı• Erken tanı (teşhis)• Koruyucu hekimliğe katkıALAN YAŞAM SAĞLIK HİZMETLERİ Yılmaz Çolak 0535 260 21 22 Haseki Sultan Mah. Nakşi Sk. N. 9-4 (Haseki Hastanesi Kardiyoloji bölümü karşısı)- fatih ist.

#portör, sağlık raporu #mobil sağlık aracı, gezici araç #check-up, bulaşıcı hastalıklar #solunum testi, işitme testi, #meb, sağlık


Benzer Firmalar