DEKOSET MUTFAK DOLAPLARI


Şirinevler Mah. Karaoğlanoğlu cad. no:21/A Bahçelievler/İstanbul

Telefon1: 02124423331

Telefon2: 02124423321

Fax: 02124415206

Web: www.mutfakdolabi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Mutfak dolabı modelleri , renkleri konusunda herhangi bir kısıtlama olmadan malzeme olarak mdf mutfak dolabı, mat mebran mutfak dolapları veya parlak kapaklı mutfak dolaplarından her türlü imalat yapmaktayız.
Mutfak modeline projeye bağlı olarak teslim süremiz 15 ile 20gün arasındadır.
Mutfak aksesuarlarından kulp dolap tacı bazası ayrı olrak hesaplanmaz ancak frenli menteşe ve frenli raylı mutfak dolaplarında aksesuarlar ayrıca hesaplanır.
Mutfak dolaplarında fiyat konusunda anlaşılan müşterilerimize 3d mutfak çizimleri yapılarak renklendirme hizmeti ücretsiz yapılır.


Ürün ve Hizmetler


örnek mutfaklar
Tencereleriniz ve tabaklarınız için kullanılan raylı saklama alanlarıda dolaplarınız ve çekmecelerinize yerleşebilir. Böylelikle küçük alanlarda çok daha rahat kullanıma sahip olabilirsiniz. En son teknoloji ile üretilen raf ve çekmece çözümleri ekstra aksesuarlardır ve mevcut olan mutfaklara bile uygulanabilmektedir
Hazır mutfak dolabı, mutfak dolabı, banyo dolabı, Amerikan kapı, lake kapı, mebran kapı, mebran kapılar, çelik kapı, çelik kapı modelleri, mutfak tezgahı, seramik lavabo, banyo dolabı, banyo, banyo dolapları, hazır mutfak

#mutfak dolapları,mutfak fiyatları #mutfak tezgahı,mebran kapak #granit,çimston,mermerit #ölçüye özel mutfak, #


Benzer Firmalar