Kayseri Zirve Nakliyat


Gevher Nesibe Mah. Mehmet Akif Ersoy Cad. No:2/C

Telefon1: 03522221033

Telefon2:

Fax:

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kayseri evden eve nakliyat sektörüne 1995 yılında başlayan firmamız. Siz değerli müşterilerimize 20 yıldır hizmet vermektedir. Firmamız Kayseri başta olmak üzerine Türkiye’nin 81 iline ev taşımacılığı hizmeti vermektedir. %100 müşteri memnuniyetini kendine ilke edinmiş olan firmamız almış olduğu referanslar ile %100 müşteri memnuniyeti ilkesinden asla ödün vermemektedir.


Ürün ve Hizmetler


Ev Taşıma
250 TL`dem başlayan fiyatlar ile sigortalı, garantili ve ambalajlı profesyonel taşımacılık hizmetleri
Evden Eve Nakliyatkayseri-evden-eve-tasimacilikFirmamız ev taşımacılığında 20 yıllık tecrübesi ile siz değerli müşterilerimize ev taşımacılığı hizmeti vermektedir. Ev taşımacılığı hizmetinde firmamız %100 müşteri memnuniyeti garantisi sunmaktadır.Ambalajlı Taşımacılıkambalajli-nakliyatZirve Nakliyat eşyalarınıza zarar gelmemesi adına ev taşımacılığına uygun olarak üretilmiş ambalaj malzemeleri ile güvenli ve kaliteli taşımacılık hizmeti vermektedir. İşinde uzman personellerimiz eşyalarınızı büyük bir titizlik ve kalite ile ambalajlayarak zarar görme riskini ortadan kaldırır.Asansörlü Taşımacılıkasansor-nakliyatFirmamız yüksek katlarda oturan müşterilerimizin sıfır risk ile taşınmasını ve ekonomik olarak uygun fiyatlı olmasına adına 16. kata asansörlü taşımacılık hizmeti vermektedir. Modüler asansörümüz ev taşımacılığına uygun olarak dizayn edilmiş olup eşyalarınızın zarar görme riskini sıfıra indirir.Sigortalı Taşımacılıksigortali-nakliyatZirve Nakliyat vermiş olduğu bütün taşımacılık hizmetlerinde sigortalı olarak hizmet vermektedir. Alacağınız hizmet ne olursa olsun eşyalarınız firmamız tarafından ücretsiz olarak sigortalanır. Eşyalarınızın sigortası eşyalarınızın değeri üzerinden yapılır. Zirve Nakliyat sigorta poliçemiz 125.000 TL kadar zararınızı karşılamaktadır.Büro/Ofis Taşımacılığıofis-buro-tasimaFirmamız taşımacılık hizmetlerinde sınır tanımamaktadır. Hayatınızı kolaylaştırmak ve zaman kazandırmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaktayız. Ofis yada büro taşımacılığında güçlü referansları bulunan Zirve Nakliyat kayseri başta olmak üzere siz değerli müşterilerimize sigortalı ambalajlı ve %100 müşteri memnuniyetli ofis ve büro taşımacılığı hizmeti vermektedir.Kurumsal Taşımacılık (Hastane, Okul vs..)kurumsal-nakliyatZirve Nakliyat olarak kurumsal firmaların taşımacılık işlerini yapmaktayız. Kütüphane, Okul, Hastane vs. gibi kurumsal firmaların taşımacılık hizmetlerini sigortalı olarak yapmaktayız. Ayrıca firmamız sözleşmeli olarakta taşımacılık hizmeti vermektedir.Ücretsiz Ekspertizucretsiz_ekspertiz_Taşımacılık hizmetini kalite olarak en üst seviyeye çıkarmak adına taşıma işlemini yapılacağı yere ücretsiz olarak gönderdiğimiz ekspertiz elemanımızın tutacağı rapora göre taşıma günü sorunsuz bir taşımacılık hizmeti verilir.

#kayseri evden eve #kayseri evden eve nakliyat #kayseri evden eve taşımacılık #kayseri ev taşıma #kayseri evden eve firmaları


Benzer Firmalar