Arvel Aluminyum


yükseliş mah 2116 sk no 38 ANTALYA

Telefon1: 0535 549 96 73

Telefon2: 0532 306 70 43

Fax: 0242 344 33 34

Web: arvelaluminyum.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Aluminyum doğrama ve yapı sistemleri sektöründe ,
Siz değerli müşterilerimize kaliteyi daha ekonomik fiyatlarla sunmak ve takdirinizi kazanmak için varız. İstikrarlı büyümemizin sizlerin memnuniyetine bağlı olduğunun bilincindeyiz, bu nedenle müşteri talebinin miktarına bakılmaksızın herbirinin beklentilerini zamanında karşılamak gayemizdir.


Ürün ve Hizmetler


Arvel Plise Sineklik Sistemleri
Plise,stor,menteşeli Sineklik sist. Sinekilk lüks değil en sağlıklı çözümdür, hiçbir kimyasal mücadelenin önleyemediği sivrisinek ve benzeri haşeratın yaşamınızı olumsuz etkilemesine izin vermeyin. Taşıdıkları, insan hayatını tehdit eden etkenleri önlemenin en kesin, sağlıklı ve ekonomik yolu sinekliktir. ARVEL aluminyum yapı sistemleri olarak sineklik çeşitlerinde sezon kampanyası başlattık. Kaliteli üründen titiz işçilikle ürettiğimiz sineklik modellerinin tümünde sektörün en cazip fiyat

Plise, stor, menteşeli Sineklik sist.

Sinekilk lüks değil en sağlıklı çözümdür, hiçbir kimyasal mücadelenin önleyemediği sivrisinek ve benzeri haşeratın yaşamınızı olumsuz etkilemesine izin vermeyin. Taşıdıkları, insan hayatını tehdit eden etkenleri önlemenin en kesin, sağlıklı ve ekonomik yolu sinekliktir.
ARVEL aluminyum yapı sistemleri olarak sineklik çeşitlerinde sezon kampanyası başlattık. Kaliteli üründen titiz işçilikle ürettiğimiz sineklik modellerinin tümünde sektörün en cazip fiyatlarını garanti ediyoruz.
Bizi tercih etmeniz için en önemli nedenler, yerinde teslim değil, keşif, imalat, nakliye ve montaj dahil fiyattır. Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için lütfen arayın

# # # # #


Benzer Firmalar