Anasayfa » Anahtar Kilit » Ev Eşyaları » ANKARA Anahtar Kilit » Anıttepe Çilingir

Anıttepe Çilingir


Gençlik Caddesi

Telefon1: 05327116135

Telefon2:

Fax: 05327116135

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ankara’nın tüm bölgelerine kasa, çelik kapı, oto çilingir hizmeti profesyonel ve uzman ekibimiz tarafından sorunsuz olarak yapılmaktadır.
Ortalama Servis Süremiz 15-25 dakika arasındadır.
Motorize ekibimiz sayesinde en kısa sürede kapınızdayız.
Ustalarımızın ve servis ekibimizin sertifikaları tamdır.

Anıttepe Karakoyun Çilingir ANAHTAR olarak; anahtar hizmetlerini 1993 yılından bu yana devam ettirmekteyiz. Karakoyun ANAHTAR olarak siz müşterilerimize en verimli şekilde hizmet vermekteyiz. Elektronik anahtar işlerinden anlayan uzman kadromuzla siz değerli müşterilerimize çabuk ve verimli bir hizmet sunmaktayız. Bütün çilingir ve anahtar hizmetlerimizde kaliteli ve garantili ürünler kullanılarak sizlere en iyi hizmeti sunmaktayız. 7/24 saat çilingirlik işleriniz en garantili şekilde açılmaktadır. İmmobilizerli oto anahtarları ve oto kumandalarını elektronik cihazlarımızla son derece güvenli bir şekilde kopyalamaktayız. İmmobilizerli oto anahtarlarınız kaybolsa bile yerine tekrardan bir anahtar oluşturabiliyoruz.

Oluşturduğumuz tecrübeli ekiple başta Gençlik Caddesi ve Anıttepe olmak üzere bütün Beşevler’den Bahçelievler’e, Oran’dan Cebeci’ye, Tandoğan’dan Kızılay’a bütün Çankaya’da hizmet vermekteyiz. Aktif olduğumuz bütün bölgeleri görmek için Hizmet Bölgelerimiz sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

Çilingircilik
Anahtar
Kilit

#çilingir #anahtar # # #


Benzer Firmalar