Saçan Mermer


Organize Sanayii bölgesi 1.sokak 1.Cadde no: 57 Merkez/Afyonkarahisar

Telefon1: +902722211517

Telefon2: +905367393924

Fax: +902722211006

Web: www.sacanmermer.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2015
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:9
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

14 yıldır Saçan Mermer adı ile sektörde ciddi bir yere sahip olan firmamızın diğer kuruluşu olan SacanMermer.com ile online patlatma taş siparişi vermek çok kolay.
Patlatma Taş sektör rekabeti adına en uygun patlatma taş fiyatları ile pazara giriş yapan firmamızda online olarak taşları görebilir ve sipariş edebilirsiniz.
Doğanın bizlere verdiği bu doğal taşlar ile ister evinizin ister iş yerinizin duvarlarını kaplayabilir, doğal bir görünüş elde edebilirsiniz. İç cephe giydirmede oldukça başarılı olan patlatma taşlar ile estetik ve doğal görünümü birlikte görebilirsiniz. Ayrıca dış cephe kaplamada da oldukça yaygın olarak kullanılan doğal taş kaplama ürünlerini internet sitemiz üzerinden sipariş edip kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


NOÇE KAHVERENGİ TRAVERTEN PATLATMA TAŞ
Taşın Nitelikleri Ürün Kodu: PatlatmaTas-001 Ürün Adı Noçe (Kahverengi) Traverten Patlatma Mozaik Taş Ebatlar 2.3 x 4.8 cm Üretici Firma: Saçan Mermer & Traverten Açıklama **Fiyatlarımızda KDV dahil değildir. Fiyatlandırma **1 m2 fiyatı : 38 TL Malzeme **Üretimde 1.sınıf file ve 1.sınıf tutkal kullanılmıştır. Satış Şekli **Ürünlerimiz fileli ve kutulu biçimde satılmaktadır.
patlatma taş, doğal taşlar, duvar kaplama taş, taş duvar kaplama, iç mekan kaplama, dış cephe kaplama, patlatma mozaik, patlatma taş fiyatları, patlatma taş modelleri, patlatmamozaiktas.com, patlatma doğal taşlar, duvar kaplama, dekorasyon taşları, doğal taş fiyatları, patlatma taş fiyatları, patlatma mermer, patlatma traverten, doğal taş kaplama, duvar taşları, iç mekân duvar kaplama, i̇ç mekân duvar kaplama

#patlatma taş, patlatma taş fiyatları #duvar kaplama, duvar taş kaplama #duvar taşları, doğal duvar taşları #dekorasyon taşları, doğal taş kaplama #iç mekan kaplama, dış mekan kaplama


Benzer Firmalar