Anasayfa » Ambulans » Sağlık hizmetleri » ANKARA Ambulans » özel ankara ambulans

özel ankara ambulans


zıraat mah kurtdereli sok no 19 / 4

Telefon1: 0312 318 17 77

Telefon2: 0541 245 36 36

Fax: 0312 318 16 77

Web: www.ambulansankara,com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:9
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Sağlık Hizmetlerinin 24 saat kesintisiz ve her zaman yüksek kalitede olmasından hareketle hizmet verilecek gruba; 7 gün 24 saat Acil Sağlık Hizmeti ve Ambulans Hizmeti verilmesi esas alınmaktadır. Bu düşünce ile; Sağlık Hizmeti verilen gruba yerinde Acil Müdahale ile başlayan ve ilk müdahalesi yapılan hastanın, yataklı veya yataksız sağlık kurumuna en kısa sürede ve en ideal koşullarda nakledilmesini sağlayan bir Sağlık Organizasyonu oluşturulmaktadır.
Hekim ve/veya Paramedik, Acil Tıp Teknisyeni ve İlk yardım Eğitimli Sürücüden oluşan Ambulans Ekipleri, donanımlı Acil Yardım Ambulansları ve Hasta Nakil Ambulansları hizmet verilen gruba en yakın olabilecek şekilde konumlanmakta ve oluşacak Acil Durumlara en kısa sürede müdahale edebilecek şekilde hazır beklemektedir.
özel Ankara AMBULANS Acil Sağlık Hizmetlerini 01 01 2010 tarihi itibarı ile 9 Acil Yardım Ambulansı ve 1 Hasta Nakil Ambulansı ile sürdürmektedir. filomuzda bulunan tüm Ambulanslar Sağlık Bakanlığı TS-EN 1789 standartlarına göre hazırlanarak ruhsatlandırılmakta ve bulundukları ilin İl Sağlık Müdürlüğü denetiminde, tüm donanımları ile eksiksiz çalışmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


ambulans
ambulans hasta nakli
ÖZEL AMBULANS ÖZEL CENAZE HİZMETLERİ HASTA NAKLİ

#ambulans #hasta nakli #ankara ambulans #acil ambulans #özel cenaze


Benzer Firmalar