Anasayfa » Tarım Makineleri » Makine sanayi » KONYA Tarım Makineleri » Ünlüler Tarım Makinaları İml. Satış

Ünlüler Tarım Makinaları İml. Satış


Fevzi Çakmak Mah. 10573 Sok. No : 16 Karatay / KONYA

Telefon1: 0 554 570 42 15

Telefon2:

Fax: 0 554 570 42 15

Web: konyatarimmakinalari.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ÜNLÜLER Tarım Makinaları; Tarım makinaları imalat ve pazarlama sektöründe faaliyet göstermektedir.

Firmamız; Tarım Makinaları ihtiyacı alanında müşteri beklentilerine en iyi hizmeti sunmak, gelişen tarım sektöründe makinaya duyulan ihtiyaca kaliteli ürünlerimizle en ekonomik şekilde cevap vermek amacıyla kurulmuştur.

Konya’da Tarım makinaları ve ziraat aletleri imalat ve pazarlama sektöründe günümüz teknolojisine uyum sağlayan bir anlayış içinde her geçen gün daha da gelişmekte ve büyümekte olan firmamız siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti ve en iyi ürünü sunma anlayışı ile çalışmaktadır.

İmalatını ve pazarlamasını yaptığımız ürünlerimiz arasında; Hidrolik Traktör kepçesi, Römork, harman makinası,depolu harman makinası, saman ve pancar selesi, Gübre serpme Makinası, hidrolik merdane, Tesviye Küreği, Rotatiller, Mısır Slaj Makinası, Yem Karma Makinası, yem kırma Makinası, Yem Ezme Makinası, İlaçlama Makinası, Ot Toplama Tırmığı, Çayır Biçme Makinası, Yükleme Çubuğu, Hububat Helezonu, Kültüvatör, Saman Aspiratörü, Harman Makinası, Frezeli Çapa Makinası, Saman Turbosu, Hububat Mibzeri, Çizel, Su Tankeri ve diğer zirai alet ve ekipmanlardan oluşmaktadır.

Taahhütlerini zamanında ve eksiksiz yerine getirmek için gerekli bilgi ekip ve ekipmana sahip olan firmamız, her zaman müşteri memnuniyetini sürekli yükseltmeyi amaçlamaktadır.

Hedef Kitle memnuniyetini önemsememiz yılların firması olmamızda en büyük etkendir. Bu etken aynı zamanda ileriye umut ve güvenle bakmamızda büyük bir motivasyon kaynağıdır.


Ürün ve Hizmetler


Römork
Ünlüler Tarım Makinaları 12 Tonluk Römorku ile kalite’de öncü olmaya devam ediyor. Römork Özellileri : 12 Tonluk Su Deposu Denge Kolu Kamyon Baskısı Reflektör

Ünlüler Tarım; Tarım makina ve ekipmanlarının imalat ve pazarlama sektöründe faaliyet göstermektedir.

İmalatımız; hidrolik uzatma kepçe, hidrolik devirmeli kepçe, hidrolik düz kepçe, tesviye küreği, pistonlu tesviye küreği, kovalı liftli saman kepçesi, pancar selesi, gübre serpme makinası, ot toplama tırmığı, liftli kaldıraç, kaldıraç, anız patlatan, döküm merdane ve diğer tarım makina ve ekipmanlarından oluşmaktadır.

#tarım makinaları #pulluk #römork #ünlüler tarım #gübre serpme makinası


Benzer Firmalar