Acil Oto Çekici


hürriyet mah papatya sok yenibosna

Telefon1: 0535 662 01 29

Telefon2:

Fax:

Web: www.acilotocekici.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Acil Oto Kurtarıcı 1995 yılında ufak bir işyerinde, ilk etapta sadece Oto Kurtarıcı faaliyetleri ile sektöre giriş yapmıştır. Aynı yılda 3 aylık sıkı bir eğitim sonucunda oturttuğumuz kadromuz ile çok az değişiklilik yaparak bugünlere kadar ulaşmıştır. Hedef belirlediğimiz misyonumuz: daima müşteri memnuniyetini maddi çıkarların önünde tutarak, müşteri potansiyelini arttırmak ve sektörde lider pozisyonuna oturmaktır. Bunun için de verdiğimiz hizmetlerin kalitesi ve referanslarımız, deneyim ve kalitemizin bizler için en değerli göstergesidir.
Ana faaliyet alanlarımız olan: “7/24 Oto Kurtarma, Arac cekici,oto cekici ,acil çekici,oto kurtarıcı,oto cekici,forklift taşıma, Oto Klima Bakım ve Gaz Dolumu , Taşımacılık – Nakliye ve Motorsiklet Taşımacılığı” olan branşlarda uzman kadromuz ile siz değerli müşterilerimize kaliteli hizmet politikamız ile sizlerin yanında olmaktan ve hizmet vermekten kıvanç duyarız.


Ürün ve Hizmetler

Bahçelievler Oto Çekici
Bakırköy Oto Çekici
Bağcılar Oto Çekici
Başakşehir Oto Çekici
Beşyol Oto Çekici
Cennet Oto Çekici
Cevizlibağ Oto Çekici
Güneşli Oto Çekici
Güngören Oto Çekici
Halkalı Oto Çekici
İkitelli Oto Çekici
Küçükçekmece Oto Çekici
Mahmutbey Oto Çekici
Merter Oto Çekici
Sefaköy Oto Çekici
Yenibosna Oto Çekici
Yeşilköy Oto Çekici
Yeşilyurt Oto Çekici
Zeytinburnu Oto Çekici

#Bahçelievler Oto Çekici ,Bakırköy Oto Çekici, Bağc #Güneşli Oto Çekici, Güngören Oto Çekici ,Halkalı O #Yenibosna Oto Çekici ,Yeşilköy Oto Çekici ,Yeşilyu # #


Benzer Firmalar