Anasayfa » Isıtma soğutma » İZMİR Isıtma soğutma » A Sınıf Enerji Mühendislik Ltd.Şti.

A Sınıf Enerji Mühendislik Ltd.Şti.


Yenişehir Mah.1248 Sok. No:14/4 Gıda Çarşısı

Telefon1: 2324490004

Telefon2: 5301555826

Fax: 2324490004

Web: www.termostatmerkezi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1992 yılında kurulmuş olan firmamız A Sınıf Enerji Mühendislik Hizmetleri ve İklimlendirme Sistemleri Ltd.Şti., İklimlendirme sistemleri ana başlığı altında; Isıtma, Soğutma ve Havalandırma sistemleri ile mekanik tesisat konularında 23 yılı aşkın bir süredir sektöründe faaliyet göstermekte ve uzman mühendis kadrosuyla proje ve taahhüt işleri yapmanın yanı sıra sektörle ilgili ürün ve malzemelerin satışı yapmaya devam etmektedir.

Isıtma ve Soğutma sistemlerinin kurulumu ile satışını yaptığımız ürünlerden bazıları; Kombi, Klima, Split Klima, VRF sistem Klima, Isı Pompası, Yerden Isıtma sistemi, Oda termostatı, Fan coil termostatı, Hava perdesi, Boyler, Kalorimetre, Panel tipi ısıtıcılar, Radyatör vanası, Termostatik radyatör vanası, Isı istasyonu, Vana ve Vana motorları vb.

Ayrıca kendi tescilli markamız olan Plussmart dijital oda termostatlarının yurt çapında satış ve dağıtımını yapmakta olup, oda termostatı alanında yeni ürünleri ürün gamımıza eklemek için çalışmalarımıza devam etmekteyiz.


Ürün ve Hizmetler


Plussmart HT220 Dijital Oda Termostatı
Kablolu Dijital Oda termostatıdır. Kullanıcının ihtiyacı doğrultusunda seçilen oda sıcaklığının sabit kalması için sadece ısıtma veya sadece soğutma sistemlerinde kullanılmaktadır. Daha konforlu ve ekonomik bir ısınma ile kullanmış olduğunuz yakıttan %30 tasarruf etmenizi sağlar. HT220 ODA TERMOSTATI ÖZELLİKLERİ Büyük LCD Ekran ile kolay okuma Navigator Tuş takımı ile basit ve kolay kullanım TÜRKÇE Menü Sıcaklık Kalibrasyon Ayarı 0,5˚C Sıcaklık Hassasiyeti Açma Kapama Anahtarlı&#
Kombi, Klima, Split Klima, VRF sistem Klima, Isı Pompası, Yerden Isıtma sistemi, Oda termostatı, Fan coil termostatı, Hava perdesi, Boyler, Kalorimetre, Panel tipi ısıtıcılar, Radyatör vanası, Termostatik radyatör vanası, Isı istasyonu, Vana ve Vana motorları vb.

#oda termostatı #kablosuz oda termosatı #dijital oda termostatı #oda termostatı fiyatları #termostat


Benzer Firmalar