Anasayfa » Havayolları » Turizm » İSTANBUL Havayolları » SIBEL GLOBAL LOGISTICS

SIBEL GLOBAL LOGISTICS


K.bakkalköy mah. FevziPaşa caddesi, No:45 kat:2 daire:12 ATASEHIR/ ISTANBUL

Telefon1: 00 90 216 574 12 12

Telefon2:

Fax: 00 90 216 574 12 21

Web: WWW.sibel.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:DUNYA ULKELERININ TAMAMINA SEVKIYATLAR YAPILMAKTADIR

Geniş acente ağı, yurt dışında outsource olarak kullandığı anlaşmalı antrepolar sayesinde, tüm ithalat ve ihracatlarınızda Avrupa – Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler koridorlarında Sibel Global Lojistik düzenli olarak haftalık parsiyel door to door servisi ile yanınızdadır.

Dünyanın her ülkesindeki NVOCC partnerleri, güçlü network”u, geniş acente ağı, kontratlı olarak çalıştığı global armatörleri, ve özel anlaşmaları ile; Sibel Global Lojistik uluslar arası taşımacılık tüm dünya limanlarına her hafta düzenli haftalık servisler sunmaktadır. Uzun süreli & ekonomik veya hızlı & Express FCL ve LCL servislerimizle, sizler için en uygun taşıma modlarını oluşturuyoruz

Sibel Global Lojistik, yurt içi ofisleri ve partnerleri ile; hava kargo taşımacılığında limandan limana (port to port) veya kapıdan kapıya (door to door) tüm ithalat, ihracat ve transit taşımalarınız için ekonomik çözümler ve flash servislerle sizlere hizmet vermekten gurur duyar.


We can organize your all shipments from Europe, Far East, Africa, America to Iran via Turkey with the support of our huge agency network.

Sibel Global Logistics is happy to provide its clients with best NVOCC partners and powerfull network and contracted shipping lines all around the world. We provide regular, weekly services to all ports in the world. Our aim is to built competitive, fast, economical supply chain solutions by providing Express and regular services in LCL and FCL shipments.

We are honoured to serve you by door to door or port to port services for your all import & export and transit cargos with our offices and partners in the scope of reasonable prices.


Ürün ve Hizmetler


#deniz kara havayolu taşımacılıgı #ısı aralıklı taşıma, özel kargo #yanıcı kargo, express servis # #


Benzer Firmalar