Ümraniye İngilizce Kursu


İstiklal Mahallesi Alemdağ Caddesi Haliloğulları İş Merkezi No:172 A-1 (Son Durak Işıkları) Ümraniye /Ist.

Telefon1: 02163161648

Telefon2:

Fax: 02163161649

Web: www.umraniyeingilizcekursu.org/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:62 (Yönetici:3 | Memur:2 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ingiltere,almanya,fransa

İstanbul’da bulunan dört dil okulundan ilk ve tek olan Ümraniye İngilizce kursumuzda tüm dünya dillerinden eğitimler vermekteyiz. Ümraniye İngilizce kursu olarak eğitimlerimizde kalite ve başarıyı önemseriz. Ümraniye İngilizce kursumuzda TOEFL, IELTS, BULATS, YDS, GMAT, PROFICIENCY, ERASMUS Almanya aile birleşim sınavı, TEOG İngilizcesi gibi birçok İngilizce sınavlarına hazırlık programlarımız mevcuttur. Genel İngilizce, İş İngilizcesi, Çocuk İngilizcesi, Konuşma İngilizcesi gibi İngilizce derslerimizde vardır. Özel birebir dersler ve grup dersleri yapılmaktadır. Uzman yerli ve yabancı eğitmenlerimizden eğitim alırsınız. Eğitimlerimizde başarılarımızı sizinle paylaşmaktan onur ve gurur duyuyoruz..


Ürün ve Hizmetler

ümraniye ingilizce kursu, ingilizce kursları ümraniye, ümraniye ingilizce kursu fiyatları, istanbul ingilizce kursları,
Ümraniye İngilizce kursumuzda başta İngilizce olmak üzere tüm dillerden eğitimler vermekteyiz. Almanca, İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Portekizce, Rusça, İtalyanca, Arapça, Çince, Japonca, Sırpça, Korece gibi bir çok dil verilmektedir.

#ümraniye ingilizce kursu,ingilizce kursu ümraniye #ümraniye ingilizce kursu fiyatları,ümraniye yds ku #ümraniye toefl kursu,ümraniye ielts kursu #ümraniye teog kursu,ümraniye aile birleşimi kursu #ümraniye almanca kursu,ümraniye test daf kursu


Benzer Firmalar