GARANTİ OTO EKSPERTİZ


Barbaros Mah. Nuh kuyusu Caddesi No:70/A Üsküdar / İSTANBUL

Telefon1: +90 (216) 474 52 00

Telefon2: 0 546 400 15 16

Fax: +90 (216) 474 52 02

Web: garantiotoekspertiz.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2015
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız arac alırken yanılmayı zaman kaybını ve Araçlara değerinden fazla fiyat ödememeniz için kurulmuş bir ekspertiz otomotiv firmasıdır Araçların ekspertizi yapılırken aynı zamanda ön muayene işlemleri de gerçekleşmiş olur.

Konusunda uzman ekibimiz ve son teknoloji cihazlar ile her marka araca sorunsuz %100 doğrulukta ekspertiz hizmeti yapılmakta ve bu işlemler raporlar halinde müşterilerimize sunulmaktadır.

Firmamız, 1999 yılından beri otomotiv Sektöründe faaliyet gösteren, tecrübemiz doğrultusunda Oto ekspertiz alanındaki perakende boşluğu 2009 yılında fark ederek ekspertiz hizmetini profesyonel anlamda ve tamamen bağımsız bir yapıda tüketicilerin hizmetine sunan tam teşekküllü Profesyonel bir kuruluştur.


Ürün ve Hizmetler


2. el oto ekspertiz check up merkezi
Garanti oto ekspertiz. Istanbul Üsküdar Bölgesi ne kurduğumuz oto ekspertiz merkezimiz araç alırken yanılmayı,zaman kaybını ve Araçlara değerinin üstünde para ödememeniz için kurulmuş bir otomotiv firmasıdır. Yapılan testler Başlıca 1-Dyno (motor performans) 2-Süspansiyon testi 3-Yanal kayma (ön arka düzen testi) 4-Fren testi 5-Detaylı kaporta boya değişen testi 6-Diagnostic (araç beyin testi) 7-Araç hasar kaydı tespiti Sorgulaması 8-Elektirik elektronik iç ve dış aksam testi Yapılan
Yapılan testler Başlıca
1-Dyno (motor performans)
2-Süspansiyon testi
3-Yanal kayma (ön arka düzen testi)
4-Fren testi
5-Detaylı kaporta boya değişen testi
6-Diagnostic (araç beyin testi)
7-Araç hasar kaydı tespiti Sorgulaması
8-Elektirik elektronik iç ve dış aksam testi
Yapılan işlemler garantili şekilde yapılır ve müşterimize evraklar halinde sunulur.
Garanti oto ekspertiz Tarafsızlığın ve güvenin adres

#oto ekspertiz oto expertiz araç expertiz oto exper #oto ekspertiz raporu oto expertiz raporu #istanbul oto ekspertiz yaptırabileceğim bir yer üc #oto check up computest oto expertiz kadıköy oto ex #oto ekspertiz ücreti oto expertiz ücreti oto ekspe


Benzer Firmalar