Anasayfa » Kapı Kolu ve Kilit » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Kapı Kolu ve Kilit » Barut Otomatik Kepenk Sistemleri

Barut Otomatik Kepenk Sistemleri


Mevlana Mah. Fatih Cad. No:12/A Ataşehir/İSTANBUL

Telefon1: 0 533 230 26 02

Telefon2:

Fax: 0 533 230 26 02

Web: www.otomatikkepenk.web.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız dinamik ve güncel alt yapısı, kaliteden ödün vermeyen, ayrıca hızlı çözüm üretebilen duruşu ile başta Türkiye olmak üzere Otomatik Kepenk uygulama faaliyet alanını gün be gün arttırmaktadır. Bünyemizde yönetici olarak istihdam edilen tüm personel eğitim seviyesi ve oryantasyon sürecinde ki sektör uyumu baz alınarak seçilmektedir,Sizlere hizmet vermek adına sadece kullanılan malzeme değil, ayrıca personellerimizde titizlik ile seçilmektedir.

Hedefimiz ; Sektörün geleneksel duruşunu,profesyonel bir perspektife adapte etmek,buna öncülük eden lider kuruluş olarak rakiplerimize ilerleme ve kendilerini geliştirme fırsatını oluşturarak,Sektör gelişimini hızlandırmaktır.

Kalite Standartlarımız; İSO,CE vb. hizmet yeterlilik ve kalite standardizasyonunu yansıtan belgeler ile kendimizi şeffaflaştırarak sizlere sunmaktayız.Bunun yanı sıra geri dönüşüme verdiğimiz önem ile sektörümüzde ki ham madde sorununa bir nebze de olsa yardımcı olmaktayız.

Farkındalık ; Otomatik Kepenk ve Fotoselli Kapı satış sonrası hizmette bir ilk olan 7/24 Anlayışını benimsemiş ve özümsemiş bir yapımız mevcuttur. Bu farkındalık ürün ve müşteri talepleri baz alınarak doğmuştur.


Ürün ve Hizmetler

Otomatik kepenk, Otomatik Kapı, Cephe Cözümleri, Kepenk, Galvaniz Kepenk, Çelik Galvaniz Kepenk, Alüminyum Kepenk

# # # # #


Benzer Firmalar