Anasayfa » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat sanayi » TUNNA YAPI SAN.TİC.A.Ş

TUNNA YAPI SAN.TİC.A.Ş


Cumhuriyet Mah. Kazım Orbay Cad.Elysium Residence F Blok D.3 Şişli / İST.

Telefon1: 0212 230 20 51

Telefon2:

Fax: 0212 225 58 39

Web: www.tunna-yapi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1980 Yılında Tuna İnşaat olarak kurulmuş olan Tunna Yapı, inşaat sektöründe kaliteli malzemeyi prestijle birleştirerek güvenilir ve sağlam projeler üreterek gelişimini sürdürmüştür.

Tunna Yapı bir aile şirketi olarak faaliyetlerini sürdürürken aile bireylerinin gerek inşaat mühendisliğinden gelmiş olmaları gerekse aile olarak yapı sektöründeki tecrübelerinden kaynaklanan bilimsel ve fonksiyonel yaklaşımları her geçen yıl Tunna Yapı’yı daha da başarılı kılmış, gelişip büyüyen Tunna Yapı’yı grup şirketleri haline getirmiştir.

Faaliyetlerine başladığı günden bu yana yaptığı yapılarda kullandığı 1. Sınıf kaliteli malzemeyle, lüks ve ihtiyaçlara uygun prestijli yapılar üreten Tunna Yapı; İstanbul’un seçkin bölgelerinde çeşitli projelere imzasını atarak Türk inşaat sektöründe itibarlı yerini almıştır.

Kaliteli malzemeyle lüks ve kullanışlı olmanın yanı sıra, sağlam ve prestijli yapılar üretme vizyonundan asla ödün vermeyen Tunna Yapı, gelecekte de seçkin yaşam alanları üretmeye devam edecektir.

Saygılarımızla,

Tunna Yapı A.Ş.


Ürün ve Hizmetler

KENTSEL DÖNÜŞÜM RESTORASYON İNŞAAT YAPIMI ANAHTAR TESLİMBETONARME VE ÇELİK UYGULAMA KASTAMONU TARIM

#TUNNA YAPI #ŞİŞLİ MÜTEAHHİTLİK #KENTSEL DÖNÜŞÜM #BİNA YENİLEME #İNŞAAT FİRMASI


Benzer Firmalar