Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Metal ve Yan Sanayi » ALMETAL SANAYİ- mutfak eşyaları

ALMETAL SANAYİ- mutfak eşyaları


MERKEZ MAH HAVUZBAŞI KEHRİBARCI SOK NO:15/B GAZİOSMANPAŞA/İST

Telefon1: 2126598877

Telefon2: 2126598876

Fax: 212 6598879

Web: www.almetal.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1969
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

almetal a.ş çelik alüminyum yanmaz yapışmaz ev ve endüstriyel mutfak eşyaları üretme birlikte bunların yurt içi ve yurt dışı satışını gerçekleştirmektedir.Almetal ürettiği ürünlerin bazıları çaydanlıklar elektrikli ızgaralar çay makinaları tepsi tencere tava çatal kaşık takımları döner ocakları tost makinaları sosislikler pleytler düdüklü tencereler ALMETAL, Geniş Yelpazedeki Ürün Çeşitliliği ve
Yüksek Hizmet Kalitesiyle 40 Yıldır Mutfaklarda!


Almetal, 1967 yılında “Almetal Kollektif Şirketi” unvanıyla Eminönü'nde kuruldu. Kuruluşunu izleyen ilk yıllarda alüminyum mutfak eşyaları üreten Almetal, artan müşteri talepleri doğrultusunda Gaziosmanpaşa’da kurduğu fabrika ile üretim bandını genişletti.

Almetal, fabrikasında alüminyum mutfak eşyaları üretiminin yanısıra, beyaz eşya yan sanayiine de hizmet vermeye başladı. Soğutucu metal parçalar üretimiyle birlikte, alüminyum külçe ve yassı mamül satışı da gerçekleştirdi.

1992 yılında, Almetal AŞ unvanını alan şirket, yurt dışı müşterilerini de portföyüne ekleyerek ihracata başladı.

2004 yılının ikinci yarısında, Eminönü’deki satış yerini İSTOÇ Toptancılar Çarşısı’na taşıyan Almetal, İSTOÇ’ta, hem Gaziosmanpaşa’daki fabrikasında ürettiği alüminyum ve çelik mutfak eşyalarının, hem de bayisi olduğu çelik ve yapışmaz yüzey mutfak eşyalarının satışını gerçekleştirmektedir. Bunun yanı sıra, otel, restaurant, lokanta ve pastanelerin ihtiyacı olan endüstriyel mutfak eşyalarının da üretimini yapıp satmaktadır.

Almetal, müşteri odaklı pazarlama anlayışıyla hizmet vermektedir. Bu doğrultuda, müşterinin taleplerini gözönünde bulundurarak, pazarlama ekibini genişletmiş ve dağıtım araçlarınının sayısını arttırmıştır.

İSTOÇ’taki mağazasında toptan ve perakende satış yapan Almetal, İstanbul dışındaki müşterilerine de pazarlama ekibiyle ve dağıtım araçlarıyla, talep edilen ürünlerin lojistiğini de gerçekleştirerek hizmet vermektedir.

Almetal’in ürün yelpazesi, endüstriyel mutfak eşyaları, ev tipi mutfak eşyaları ve metal ambalaj malzemeleri olmak üzere üç ana grupta toplanmaktadır.
Endüstriyel mutfak eşyaları arasında, çelik ve alüminyum hazırlama-pişirme ve servis ekipmanları sayılabilir.
Ev tipi mutfak eşyalarında ürün çeşitliliği oldukça fazladır. Bunlar arasında alüminyum- çelik ve yapışmaz yüzey tencere, tava, çaydanlık, çatal-kaşık-bıçak setleri, çay otomatları ve elektrikli ızgaralar bulunmaktadır.

40 yıllık tecrübesini, yenilikçi ve müşteri odaklı hizmet sunma anlayışıyla birleştiren Almetal, ürün çeşitliliğini ihtiyaçlar doğrultusunda yenilemekte ve hizmet kalitesini her geçen gün artırmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #