Anasayfa » » » Kariyer Medikal

Kariyer Medikal


Sofular Cad, No 72

Telefon1: 05412110322

Telefon2: 02126150588

Fax: 02126150588

Web: www.kariyermedikal.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamızın ana faaliyet alanı hasta karyolası, hasta yatakları kiralama ve satış hizmetleridir. Elektrikli hastane karyolası ve havalı hasta yatakları gibi ürünlerin yanı sıra diğer tüm medikal ürünler ve hastane malzemeleri firmamızda toptan ve perakende olarak satılmaktadır.

Firmamız, medikal piyasasında hasta yatakları imalatı, hastane dolapları, kiralama ve satış hizmetini uzman kadrosu ve teknik ekibiyle, en mükemmel şekilde vermeyi ilke edinmiştir. Ürünlerimiz değişik özelliklere sahip modellerde, her bütçeye yönelik şekilde üretilmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Hasta Yatakları
Teknik Özellikler 2 yıl belgeli olarak garantili ve 10 yıl yedek parça garantilidir. Hasta karyolası + serum askısı + pil fiyatlara dahildir. Karyolanın baş ve ayak kısımları motora kumanda eden el joystiği sayesinde hareket ettirilir. 1 adet serum askısı mevcuttur. Karyoladaki tekerlekler 100 mm çapındadır. 2`si frenli 4 adet teker sistemi vardır. Karyola üzerindeki delikler yatak örtüsünün nemlenmesini önler. Elektrikler kesildiğinde 9 woltluk pil desteğiyle çalıştırılması m
Kariyer Medikal elektrikli hasta karyolaları satışını yurt içi ve yurt dışı medikal sektörlerde yirmi yılı aşkın bir süredir, sürekli genişlettiği pazarlama ağı ile başarıyla gerçekleştirmektedir.

Kiralık hasta yatağı hizmetini çok uygun fiyatlar ve şartlarla Kariyer Medikal firmasından alabilirsiniz.

Hasta karyolası satan firmalar denilince ilk akla gelen firmamız; Her çeşit hareketli hasta yatağı ve havalı yatak satış ve kiralamasını da yapmaktadır.

Tüm ürünlerimiz belgeli olarak garantilidir.

Hasta Yatağı, hasta karyolası kiralama ve satış sürecinde ki tüm işlemler firmamız tarafından ücretsiz olarak yapılır.

#hasta yatakları #kiralık hasta yatağı #hasta karyolası #kiralık hasta karyolası #Kariyer Medikal


Benzer Firmalar