Anasayfa » Makine sanayi » ANKARA Makine sanayi » Galen Grup Çelik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Galen Grup Çelik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş.


Istanbul Yolu 30.Km Dağyaka Mevkii No:69 Saray

Telefon1: 0312 815 4694

Telefon2:

Fax: 0312 815 4616

Web: www.galencelik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:110 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Galen Grup Çelik İş Makinalarına Ataşman Üretir.
GALEN İş makinelerine her türlü ataşman üretimi amacıyla 2004 yılında Ankara’`da kurulmuş olup; 6000m2’lik fabrikasında 40 kişilik son derece yetenekli mühendis ve teknisyen kadrosu ile üretim faaliyetlerine devam etmektedir.
Yıllar içindeki yatırımlar ve diğer gelişmeler, GALEN’`i sektöründe lider üretici konumuna getirmiştir. Yatırımımız bugün 3.000Ton/Yıl malzemenin kesilerek, bükülerek, işlenmesi kapasitesine sahiptir. Piyasaya sunulan tüm ürünlerin tasarımı, ürün kalite gelişimi ve projesi; müşteri dostlarımızdan gelen geri bildirimler ve şantiye test çalışmalarının donanımlı ekibimiz tarafından çok dikkatli değerlendirmeleri ile yapılmaktadır.
Tüm çalışmalarımızdaki önceliğimiz KOŞULSUZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİDİR.


Ürün ve Hizmetler


Elekli Kova
İş Makinası Kovaları amaçlarına göre farklı çeşitlerde üretilir; Ataşman olarak adlandırılan Galen İş makinası kovalarının çok kullanılan tipleri; - Yükleyici kovalar, - Kırıcı Kovalar, - Elek Kova, - Shovel Kova, - Kompaktör Kova, - Yüksek Döküm Kovalar, - Yandan Dökebilir Kovalar, - Süpürge, - Makas (Pulveriser), - Riper, - Polip Ve bunlara bağlı; - Boom (Dirsekli kol), - Quick Couplar (Çabuk değiştirici), - Aşınma Ürünleri (Hardox)
Yükleyici Kova
Ekskavatör Kovalar amaca uygun çeşitlilikte üretilir; Ataşman olarak adlandırılan kovaların çok kullanılan tipleri; - Yükleyici kovalar, - Kırıcı Kovalar, - Elek Kova, - Süpürge, - Makas (Pulveriser), - Riper, - Polip Ve bunlara bağlı; - Boom (Dirsekli kol), - Quick Couplar (Çabuk değiştirici), - Aşınma Ürünleri (Hardox)
Galen Grup İş Makinalarına aşağıda adı geçen ataşmanları özgün altyapısıyla üretir.Tadilat-Bakım için Servis desteği verir. Böylelikle 2.El de güvenle tercih edilebilir.İş makinası ataşmanları;Yükleyici Kova, Ekskavatör kova, Kırıcı, Boom, Riper, Grab, Mermer Ataşmanı, Tomruk ataşmanı, Yıkım Makası, Sac Kesim, Sac Bükme, Çabuk Değiştirici, Quick Couplar, Polip, Damper

#Ataşman, Kova, Konkasör, Kırıcı #Yükleyici kova, Riper, #Polip, Elek kova, Kar Bıçağı, Kar Rotatörü #Hardox, Aşınma ürünleri #Pulverizer, Ekskavatör Ataşmanı


Benzer Firmalar