Anasayfa » Asansör » Makine sanayi » İSTANBUL Asansör » DEĞİŞİM ASANSÖR

DEĞİŞİM ASANSÖR


pınar tepe mahallesi turgut özal caddesi no:57/j Mood City Residence beykent/büyükçekmece

Telefon1: 02128552882

Telefon2: 05326842575

Fax: 02128553476

Web: www.degisimasansor.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

“Her tür ve kapasitede elektrikli ve hidrolik asansörlerin tasarımı, montajı, servisi ve bakımı” konularında, standart paketler ve özel çözümlerle her zaman yanınızdayız. Satış, Tasarım, Montaj ve en son olarak Satış Sonrası Hizmetler ile devam eden tüm süreçler içersinde ilgili departman yetkililerimiz ve müşteri temsilcilerimiz aracılığı ile sizlere akılcı çözümler sunmaktayız. Tüm amacımız sizlere hatasız ve üstün nitelikli hizmet vermektir. Kuruluş düşüncemizde, bu yatırımları sizlere sağlıklı hizmet ulaştırabilmemizin asgari gerekliliği olarak gördük. 17 yılı aşkın deneyimimiz ile güncel kalite standartlarını ve teknolojiyi yakından takip ederek kalite yönetim sistemi güvencesinde, asansör direktifine uygun ve TSE ve HYB yeterliliğinde faaliyet göstermekteyiz. Nihai hedefimiz; mevcut mevzuatlara tam uygunluğun yanı sıra, iştigal alanımız çerçevesince insanlara ve çevreye başka faydalar sağlayabilmek, bu konularda da faaliyet gösterebilmek ve Değişim Asansör markasını güçlendirerek yarınlara taşımaktır.

DEĞİŞİM ASANSÖR


Ürün ve Hizmetler

Beylikdüzü ve Çevresinde 7/24 Kaliteli Kesintisiz Servis Güvencesi
Değişim Asansör Servis
Değişim Asansör servis hizmetleri ile hedefimiz asansörünüzün ömrü boyunca ilk gün tesis edildiği güvenlik şartları, konfor ve performansı ile çalışır durumda olmasıdır. Değişim Asansör bu amaçla sağlıklı işleyen süreçler oluşturmuştur ve bu süreçler kalite yönetim sistemi içersinde güvence altına alınmıştır.

Sağlam Altyapı ile Hedefe Ulaşmak
Her geçen gün daha fazla asansöre hizmet ulaştırmaktayız. Hücreler halinde büyüme modeli olarak tasarladığımız etkin servis yönetimimiz sayesinde, asansör başına düşen servis sorumlusu, servis asistanı, servis teknisyeni sayımız, araçlar ve ekipman sayıları ve eğitici personel sayıları aynı kalmaktadır.

Değişim Asansör’de bilgi akışı hızlıdır, siz telefonda servis asistanlarımızdan servis talebinde bulunup telefonu kapattığınız anda asistanlarımız kayıt işlemini bitirmiş olur ve servis otomasyon sistemimiz sayesinde ilgili bölge sorumlusu teknisyenimize anında bilgi ulaşır. Bu sayede siz telefonu kapattığınız anda harekete geçmiş oluruz. Teknisyenlerimizin müdahalesi sonucu merkeze ulaşan bilgi sayesinde servis işinin kalite takibi gerçek zamanlı olur.

#asansör, bakım #asansör, montaj #asansör, revizyonu #asansör, servisi #asansör, tamiri


Benzer Firmalar