Anasayfa » Kompresör » Makine sanayi » GAZİANTEP Kompresör » Karkom Kompresör

Karkom Kompresör


Sam Mah.74 Nolu Cad. No: 6 Başpınar

Telefon1: 0342 337 14 19

Telefon2: 0532 132 82 24

Fax: 0342 337 14 20

Web: www.karkomkompresor.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

KARKOM KOMPRESÖR, Erdal KARATAŞ ve Arif UYSAL 10 Yıllık bilgi ve birikimleri ile Kompresör sektöründe hizmet vermiş bu hizmetlerini kendi adına vermek için 2014 Yılında Karkom Kompresör firmasını kurmuştur,
Karkom kompresör kuruluşundan itibaren sektörün öncüleri olan bir çok firma ile çalışmalara başlayarak sektörde Kaliteli hizmet veren firma olarak kendini kabul ettirmiştir. Karkom kompresör olarak siz değerli müşterilerimize anında hizmet sunabilmek için 7/24 saat hizmet vermektedir.
KARKOM KOMPRESÖR 2015 yılı itibari ile Kömpresör sektörünün öncülerinden olan Teknokom Makine ile Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölge Distribütörlüğünü alarak Satış, Servis, Yedek Parça hizmeti vermeye devam etmektedir.
TEKNOKOM MAKİNA , çeyrek asra yakın bir süredir Bursa’da faaliyetlerine başlamış, kompresör ve basınçlı hava ekipmanlarına yönelik konusunda imalat, satış ve satış sonrası servis hizmetleri vermeye odaklanmış bir makine firmasıdır.
Çeyrek asırlık tecrübeye sahip olan Teknokom Makina Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi Satış, Servis ve Yedek Parça Distribütörü olarak Karkom Köpresör firması ile büyümeyi hedeflemiştir.


Ürün ve Hizmetler

Vidalı Hava Kompresörü ve Ekipmanları, Hava Kurutucusu ve Ekipmanları, 2.El Kompresör Alım ve Satım Borsası, 7/24 Bakım Onarım Hizmetleri, Orjinal ve Muadil Yedek Parçalar, TORR ve COMCO, Teknokom Bölge Distribütörü ve Yetkili Servisi.

#Kompresör #Kurutucu #Kompresör Servis #Kompresör Satış #Gaziantep Kompresör


Benzer Firmalar