Anasayfa » Dershaneler » Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » ANKARA Dershaneler » Uluslararası Meslek Enstitüsü

Uluslararası Meslek Enstitüsü


Karanfil Sk. Zafir İş Merkezi 4.KAT No:82 Kızılay | ANKARA

Telefon1: 312 419 90 98

Telefon2:

Fax:

Web: www.umens.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

UMENS
ULUSLARARASI MESLEK ENSTİTÜSÜ

09.01.2002 tarihinde Ankara Doruk Bilgisayar Eğitim Kurumları adı ile kurulmuş , T.C. Milli Eğitim Bakanlığı`na bağlı özel bir kurumdur.

Özellikle yazılım ve yabancı dil sınavlarına yönelik olarak verdiği eğitimlerle büyümüş ve bulunduğu konumda isim yapmıştır. Bu güne kadar verdiği eğitimler alanlarında Türkiye ve yurtdışı çalışmalarında en az 3 sürüm basılı kitapları olan ve eğitimsel yeterliliği belgelenmiş kişilerden oluşur.

Nisan 2015 tarihinden itibaren Uluslararası Meslek Akademisi (UMENS) adı altında bilgisayar, yabancı dil, KPSS, KPDS ve meslek edindirme kursları düzenleyerek eğittiği kursiyerlerini iş ve meslek sahibi yapmayı amaçlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Mesleki Eğitim Kursları
Grafik ve Animasyon Kursu

Her türlü nesne, olgu ve bilginin web ortamında görsel ağırlıklı ifade edilmesi olarak tanımlanmakta ve genel olarak bilişim, simülasyon ve görselleştirme unsurları üzerine kurulu disiplinler arası bir alandır.


.NET (dotNET) Programcılığı Kursu

Bilgisayar İşletmenlik Sınavı her 2 ayda bir Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılmaktadır.

Kişi ve/veya Firmaların ihtiyaçları doğrultusunda gerekli Ar-ge çalışmalarını yaparak, bu ihtiyaçlara yönelik bilgisayar yazılımları hazırlanması, aynı zamanda bu yazılımların verimli ve etkin bir şekilde kullanılabilmesi için; eğitim, danışmanlık, uyarlama, veri analizi gibi konularda destek sağlayan kişi yazılımcı ya da yazılım uzmanı olarak nitelendirilir.Microsoft`un 2000`li yıllarda çıkardığı ve piyasada çok büyük pazar payına sahip olan .NET platformu, pazarda yazılım geliştirme konusunda etkin bir kullanım oranına sahiptir.Siz de kursumuza katılarak .NET programcısı olmak için ilk adımı atabilirsiniz.


3D Studio Max Kursu

3D Studio Max dünyada en çok kullanılan üç boyutlu grafik ve animasyon programıdır. Üç boyutlu programlar ile filmlerde ve reklamlarda gördüğünüz birçok görsel efekt yapılabilir.
3D tasarım yaparken şüphesiz teknik çok önemlidir. Siz de o tekniği yüksek, bilgili, kullandığı yazılıma çok hakim kişilerden biri olabilirsiniz.


Autocad Kursu

AutoCAD, 1982 yılında ABD merkezli Autodesk adlı firma tarafından üretilip geliştirilen, kağıt üzerinde yapılabilen her türlü teknik çizimin bilgisayar ortamında yapılmasını sağlayan bir yazılımdır.
Dünya üzerinde bilgisayar destekli tasarım olarak bilinen CAD (Computer Aided Design) tabanlı programların öncüsü konumundadır.
Diğer teknik çizim ve tasarım programlarıyla karşılaştırıldığında dünya üzerinde alanında en yaygın olarak kullanılan programdır.


Grafik Tasarım Kursu

Grafik Tasarım en kısa tanımıyla, resmin stilize edilmiş halidir. Dolayısıyla desen bilgisi gerektirir. Grafik tasarımcısının grafik sanatları bilmesi yani sanatçı olması gerekir.
Tasarım yapabilmek için sadece bilgisayar teknolojisini kullanabilmek yetmez. Grafik tasarımcısının desen gücünü, renk bilgisini ve yaratıcılığını teknolojiyle buluşturması gerekir.
Bir nesneyi stilize edebilmek için önce onun gerçek şekli üzerinde fikriniz olması gerekir.


Bilgisayar İşletmenliği Kursu

Bilgisayar İşletmenliği Kursunu alarak bir bilgisayarı genel olarak kullanıp dokümanlar oluşturabilecek, MsWord de belgelerle çalışabilecek, MsExcel de sayısal hesaplamalar yapabilecek, MsPowerpoint ile sunumlar hazırlayabilecek ve Internet Explorer ile internet dünyasında dolaşabileceklerdir.
Bilgisayar İşletmenliği Kursu; İşyerinde yada günlük hayatında bilgisayar kullanan yada kullanmak isteyen, raporlama, teklif, makale, sunum hazırlama ve internet kullanmak isteyen herkes içindir.


Bilgisayar Programcılığı Kursu

Değişik konularda ve çok miktardaki bilgiyi, bilgisayar ortamında

#ankara bilgisayar # # # #


Benzer Firmalar