A Lion dış ticaret


Karadeniz Cad. Yavuztürk Mahallesi Başbaydar iş Merkezi No:128/9 posta kod:34692 İstanbul/ ÜSKÜDAR-TÜRKİYE

Telefon1: 05323081916

Telefon2:

Fax: 02164813881

Web: www.alionimportexport.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Merkezi İstanbul’da bulunan A Lion Dış Ticaret
Firma olarak , Tekstil, Bayan Giyim,Bayan Dış Giyim,Bayan Etek,Bayan Bluz,Bayan Elbise,Bayan Pantalon,Bayan Gömlek,Bayan Etek üretimi gibi sektördede çalışmaktayız.
Tüm bu ürün segmentindeki üretim aşamasında kullanılan , baskı, boya, yıkama ve aksesuar gibi konularda profesyonel deneyime sahip kurumsal alt yapımızı oluşturup tekstil sektöründe gelişmeleri takip etmekteyiz.
SATIŞ-PAZARLAMA MÜDÜRÜ

Ebru KUTLU Mail: ebru@alionimportexport.com ebru.aliontrade@gmail.com

Tel:05334078200
Tel/Fax:02164813881



..İhracat Deparman Müdürlüğümüz

Hülya ULUÇAY

Mail:hulya@alionimportexport.com

Tel:05309683731
Tel/fax:02164813881


Ürün ve Hizmetler


Bayan Elbise
Bayan Elbise
Genç modası alanında yeni trendleri ve stilleri takip eden distribütörler için toptan tekstil satış firmasıdır.
Bayan Giyimi, Bayan Kot Etek, Bayan Kumaş Etek, Denim, Bayan Kumaş Pantalon, Bayan Etek Pantalon, Bayan Kot Gömlek, Bayan Koton Gömlek, Bayan Şık Elbise, Bayan Günlük Elbise, Bebe yaka Bluz, Şifon Bluz, Bayan Saten Pijama, Bayan Koton Pijama, Şık ve Trend olan Kıyafetler, Mini Kıyafetler, Bayan Bluzları, Bayan Üst Kıyafetleri, Bayan Gömlekleri, Bayan Pantalonları, Kot kıyafetler, Bayan Etekleri, Bayan Mini Etekleri, Bayanlar için iki parçalı kıyafetler, Bayan Üst Kıyafetleri, Pantalonlar, Modaya Uygun Üstler, Bluzlar, tekstil sanayisi İhracat ve İthalatını gercekleştiriyoruz. sektörlerinin üretici ve tedarikçileri ile bayilik anlaşmaları yaparak ürünleri yurt içi pazardaki toptan ve perakende satış kanallarımız ve yurt dışı pazarlardaki müşteri portföyümüz talepleri doğrultusunda talep edilen mal ve hizmetlerin üretici/tedarikçilerinden sağladığımız mal ve hizmetlerin yurt içi satışını ve ihracatını yapmaktayız.
Firmamız kalite ve kurumsallık faktörlerini ön planda tutarak, vermiş olduğu hizmetle firmaların ürünlerini uluslararası pazarlarda hakettiği yeri almasını sağlamaktadır. Dünyada bütün sektörlerde rekabetin yaşandığı günümüzde, uluslararası ticarette aktif satış
yaparak tüm dünyada, sahip olduğumuz deneyimli çalışma ekibimiz ve
ürünlerin tanıtımından, satışına kadar tüm aşamalarda profesyonel ithalat ve ihracat departmanlarımızla calışmalarımızı sürdürüyoruz.

#tekstil bayan giyim, #tekstil bayan dış giyim #tekstil ürünleri,bayan gece giyim #bayan elbise,bayan aksesuarları #bayan çanta,abiyeler


Benzer Firmalar