Anasayfa » Temizlik firmaları » Muhtelif hizmetler » İSTANBUL Temizlik firmaları » istanbul koltuk ve halı yıkama

istanbul koltuk ve halı yıkama


mustafa kemal paşa cad no:147/a

Telefon1: 05319470716

Telefon2:

Fax: 05319470716

Web: www.istanbulkoltukhaliyikama.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İstanbul Bahçelievler`de bulunan İSTANBUL KOLTUK HALI YIKAMA firması olarak amacımız; sizlere modern, güvenilir, profesyonel çalışan, sistemli, müşteri memnuniyeti odaklı, kaliteli bir işletmecilik hizmeti sunmaktır. Son teknoloji ürünü halı yıkama makineleri kullanan firmamız, işini profesyonel olarak yapmaktadır. Müşterilerimizin adreslerinden araçlarımızla halılarınız alınarak özenle temizlik işlemi gerçekleştirildikten sonra, yine adrese teslim edilir. Firmamız güleryüz, dürüstlük ve kaliteli hizmeti prensip edinmiştir. Herhangi bir rahatsızlık söz konusu olduğunda tekrar memnuniyeti sağlamayı garanti eder. Bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz..


Ürün ve Hizmetler


istanbulkoltukhaliyikama.com
İstanbul Bahçelievler`de bulunan İSTANBUL KOLTUK HALI YIKAMA firması olarak amacımız; sizlere modern, güvenilir, profesyonel çalışan, sistemli, müşteri memnuniyeti odaklı, kaliteli bir işletmecilik hizmeti sunmaktır. Son teknoloji ürünü halı yıkama makineleri kullanan firmamız, işini profesyonel olarak yapmaktadır. Müşterilerimizin adreslerinden araçlarımızla halılarınız alınarak özenle temizlik işlemi gerçekleştirildikten sonra, yine adrese teslim edilir. Firmamız güleryüz, dürüstlük ve kalit
bahcelievler koltuk yıkama, bahcelievler halı yıkama, bahcelievler stor perde yıkama, istanbul koltuk yıkama, istanbul halı yıkama, istanbul stor perde yıkama, enucuz.

#koltuk yıkama #halı yıkama #storperde yıkama #istanbul #bahcelievler


Benzer Firmalar