Anasayfa » Havalandırma » Isıtma soğutma » İSTANBUL Havalandırma » Metal Havalandırma Sistemleri

Metal Havalandırma Sistemleri


Maltepe Mah. Gümüşsuyu Cad. Karaaslan İş Merkezi No:5/19

Telefon1: 0212 667 13 79

Telefon2: 0534 234 83 68

Fax: 0212 667 13 79

Web: https://www.metalhavalandirma.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1988
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Aile şirketi olarak kurulan Metal Havalandırma, 27 yıldır Endüstriyel ve Sanayi Havalandırması, Isıtma Soğutma Sistemleri üzerine dinamik ve girişimci yaklaşımı, yenilikçi düşünce yapısı ile Havalandırma sektöründe lider konumda müşterilerine hizmet vermektedir.

İstanbul - Topkapı bölgesinde kurduğu üretim merkezi ile Fabrika, Dökümhane, Tekstil, Otopark, Konut Siteleri ve Binalar, Restoran, Gıda Sektörü, AVM, Otel, Banka, Hastahane, Okul ve Kamu Kurumlarına Havalandırma hizmeti sağlamaktadır.

Yıllar geçtikçe Metal Havalandırma büyüyerek sektörde lider konumunu aldı. Zamanın ve teknolojinin tüm değişikliklerine rağmen Metal Havalandırma, Vantilatörler, Fan`lar, Profiller, Filtreler, Sulu Yağ Toplama Sistemleri, Duman ve Yağ Tutucu Sistemler ve Genel Havalandırma Sistemleriyle herkes tarafından tanınıyor.

Havalandırma sistemleri işletmelerin ruhsat mevzuatlarında yapılan değişiklik ile zorunlu hale getirilmiştir. Çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı, sağlık bakanlığı gibi diğer bakanlıklar da işletmelerde yaptıkları çeşitli denetimler ile insan sağlığına olumsuz etkisi bulunan havalandırmasız ortamların havalandırma sorunlarının olup olmadığını tespit edip gerekli yaptırımları uygulamaya başlamışlardır.

Müşteri memnuniyeti, bizim için ön planda tutulmaktadır. Müşterilerimizin başarısı, aynı zamanda bizim başarımızdır. Amacımız, müşterilerimiz ile uzun süreli iş ortaklıkları kurmaktır. Bu nedenle, vermiş olduğumuz havalandırma ile ilgili tüm hizmetlerimizden müşterinin memnuniyet duyması çok önemlidir.

Hem müşterilerimizin, hem de pazarın uluslararası ve yerel gereksinimleri doğrultusunda hareket ediyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Metal Havalandırma, Vantilatörler, Fan`lar, Profiller, Filtreler, Sulu Yağ Toplama Sistemleri, Duman ve Yağ Tutucu Sistemler ve Genel Havalandırma Sistemleri.

Fabrika, Dökümhane, Tekstil, Otopark, Konut Siteleri ve Binalar, Restoran, Gıda Sektörü, AVM, Otel, Banka, Hastahane, Okul ve Kamu Kurumlarına Havalandırma hizmeti sağlamaktadır.

#Havalandırma #Havalandırma Sistemleri #Isıtma Soğutma Sistemleri #Havalandırma Sistem #Soğutma Sistemi


Benzer Firmalar