Rst Grup Mimarlık


kamer sok. no: 10

Telefon1: 3086227

Telefon2:

Fax: 4621243

Web: www.ahsapsupurgelik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ahşap merdivenden ferforjeye tek tek elde hazırlanan kişiye özel tasarımlarla birbirinden şık merdivene imza atan bir tasarım atölyesi ÖZ AHŞAP...

Güzel bir öykümüz var,

1972 yılında kurucumuz Kemal Öz Edirnekapı`da ÖZ KARDEŞLER AĞAÇ TORNA ATÖLYESİ’ni kurar. Daha sonra bu işi ilerletmek için kendi tornalarını, yine kendi yaptığı merdivenlerde kullanmaya başlar ve böylece merdiven sektörüne girmiş olur.

2011 yılı ÖZ AHŞAP için yeni bir sürecin başlangıcı olmuştur. Müşteri memnuniyetini artırabilmek açısından proje tasarım alanında da yeni bir firma kurarak, RST GRUP MİMARLIK & MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ.’yi oluşturarak yolumuza devam ediyoruz.

Hedefimiz; kaliteli kerestemiz ve ustalarımızdan öğrendiğimiz ilkelerimizi başarılı işçiliğimizle birleştirerek, ülke çapında tanınan bir marka haline gelmektir. Bu doğrultuda çalışmalarımızı, arkamızda bıraktığımız referansların verdiği güven ve cesaret ile sağlam adımlar atarak ilerlemekteyiz

Genişleyen kadrosu, her geçen gün renklenen müşteri portföyü ve değişmez butik hizmet anlayışı ile 43.yaşını kutlamaya hazırlanan ÖZ AHŞAP son dönem çalışmalarından bir kaçını bu çok özel sayfasında sergilemektedir.


Ürün ve Hizmetler

Ahşap basamak, merdiven, küpeşte, dubleks merdiven

#dubleks #merdiven #basamak #küpeşte #ahşap


Benzer Firmalar