YUNUS EMRE ANAOKULU


atikali mah. nişanca cad.no:46

Telefon1: 212 533 43 78

Telefon2: 554 557 80 30

Fax:

Web: www.yunusemrecocukyuvasi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:16 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Her çocuk özeldir. Her çocuk; farklı kişilik özelliklerine, yetenek ve öğrenim yapılarına sahiptir.``

Bu anlayıştan yola çıkarak; her çocuğun bireysel potansiyeline göre; öz güvenini geliştirerek, bilinçli bireyler olarak toplumda yer almasını sağlamak temel anlayışımızdır.

Öğrencilerimizi donanımlı bir şekilde eğitim hayatına hazırlamak için, onların kendilerini ifade edebilecekleri rahat ,eğlenceli, güvenli, toplumsal ve ahlaki değerlere sahip bir eğitim ortamı hazırlıyoruz .

ÖZEL YUNUS EMRE ANAOKULU olarak sorumluluğumuzun bilincinde olup, çocuklarınızın en iyi şekilde yetişmesinde ilk basamağın bizim görevimiz olduğuna inanıyoruz .

GÜVENİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ...


Ürün ve Hizmetler


anaokulu
Yunus Emre Çocuk Yuvası ve Kreşi adı ile hizmetlerimiz aralıksız olarak yaklaşık 18 yıldır devam etmektedir. Öğretmenlerimiz, çocuklarımızı tanıyarak, onda var olan gizil yetileri ortaya koymayı hedeflemektedir. Yuvamızın temel amacı; çocuğumuzun doğuştan getirdiği potansiyeli en üst düzeye çıkarmak ve çocuğumuzda öğrenmeye ilgi uyandırmaktır. Yuvamız, çocuğa en iyi örgütlenmiş oyun ortamını sağlayan bir kurum niteliğindedir. Çocuklarımız yuvamızda kendine, bedensel, zihinsel, duygusal ve
Anaokulları, Kreşler, Çocuk yuvaları, yaz okulları,

#anaokulları #kreşler #çocuk yuvaları #yaz okulları #


Benzer Firmalar