Astropay kart satış


Atatürk Cad. merkez Mah. İra Apt. No:4116/17

Telefon1: 0216 464 35 53

Telefon2: 0(532) 597 15 64

Fax: 0(212) 909 43 33

Web: www.astropaykartal.gen.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AstroPay Hakkında; AstroPay Latin Amerika’da hızlı büyüyen bir sanal ön ödeme yöntemidir. Bu kart ile İnternet üzerinden dünyanın her neresinde olursanız olun istediğiniz alışverişi yapabilir, hizmeti satın alabilirsiniz. Hem kullanıcılarına hemde İnternet dünyasında hizmet veren firmalar için kolaylık sağlayan bu kartın faydalarını saymakla bitiremeyiz. Öncelikli olarak kısaca bahsedecek olursak Astropay Kart 16 haneli bir pin kodu cv kodu olan ve son kullanma tarihi olan, (1 yıllık kullanma süresi vardır) sanal ortamlarda kullanılan bir elektronik para cinsidir.
Sizlerin kullanımına sunduğumuz Astropay kartlar, uzman ekibimiz tarafımızdan sizlerin sorun yaşamaması için hassasiyetle kontrol edildikten sonra hizmetinize sunulmaktadır. Son derece hassas bir sistem olması dolayısıyla kartlarımızın eksik yada yanlış çıkma ihtimali yoktur.
AstroPay, bir İngiliz şirketi tarafından kurulmuş olup Türkiye’de de hizmet vermektedir. Türkiye elektronik para piyasasındaki daha önceki kartlarda hizmet verem http://www.astropaykartal.gen.tr/ Astropay kart satış sitesi bu sanal ödeme kart sisteminde de sizlere en güvenilir hizmeti en uygun fiyatlarda sizlere sunmaktadır.
Astropay Kart hakkında merak ettiğiniz bütün soruları sitemizin sağ alt taraftaki canlı yardım sayfasına bağlanarak bilgi alabilirsiniz.
Sektörde öncü olmamızın en büyük sebeplerinden biriside müşteri memnuniyet odaklı çalışmamızdır. Bu gün Türkiye’de elektronik kart satış sektöründe lider firma özelliği taşıyorsak, bunun sizlerin daha iyi hizmet alması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmamızdan dolayı olduğunu çok iyi bilmekteyiz.
Şirketimiz vergi denetimine tabi olup bütün Astropay satışlarını yasal ve faturalı olarak yapmaktadır.
Müşterilerimizin gizli kalması bizim için güvenden sonra gelen en önemli 2. unsurdur. Sizlere sormuş olduğumuz telefon, isim soy isim gibi iletişim bilgilerini sizlere bir sonraki alışverişinizde daha anında daha hızlı yardımcı olabilmek ve her ay düzenlemiş olduğumuz kampanyalardan faydalandırmak adına hassasiyetle saklanır ve 3. şahıslara hiç bir şekilde verilmemektedir. Bilindiği üzere Astropay card artık dünyada 33.000 civarı web sitesinde kullanılmaktadır. Kartın kullanım alanı tasarrufu alıcıya aittir. TC kanununlarının izin verdiği alışveriş, iletişim, oyun sitelerinde kullanılmalı, yasal olmayan sitelerde asla kullanılmamalıdır. Kullanımı halinde üretici ve satıcı firmalar bundan sorumlu değildir..


Ürün ve Hizmetler

Alışverişlerin uygun fiyata yapılmasını elbette herkes ister. Astropay bunun için gerekli inceleme ve araştırmaları yaparak fiyatları konusunda daha uygun fiyatlardan alışveriş nasıl yapılır konuları üzerinde değerlendirmeler yapılır. Sanal alışveriş dünyasının en keyifli seçeneklerini elde etmek için de yapılması gereken tek şey Uygun Fiyata astropay Kart Bulma konusunda aktif bir şekilde çalışma yapmaktır. Bu anlamda müşterilerine yardımcı olan ve en iyi seçeneklerle daha fazla hizmet sunan firmamız, beklediğinizden daha fazlasını elde etmeniz açısından sizlere desteklerin en iyisini sunmaktadır. Alışveriş dünyasının yenilikleri, sanal mağazaların ürün seçenekleri ve daha fazlasını istediğiniz şartlarda tamamlamak için yapmanız gereken tek şey sitemizi incelemek olacak.

Uygun Fiyata astropay Kart Bulma

Uygun Fiyata astropay Kart Bulma konusunda en iyi fiyatları veren firmamız, daha fazla alışveriş yapmanın kolaylıkları içinde dilediğinizi elde etmenizi sağlayacak kolaylıklarıyla destek vermeye devam ediyor. Yeni çalışmaları ve farklı etkileriyle en iyi şekilde hizmet şartlarını müşterilerine sunan firmamızdan beklediğinizden çok daha fazlasını elde ederek sanal alışverişlerinizde uygun fiyatlarla alışveriş yapmanın keyfine varabilirsiniz. Uygun fiyata astropay kart bulma konusunda daha fazla ayrıcalıklı çözümleri sizlere sunduğumuz firmamızda, beklentilerinize cevap verecek düşük fiyatları elde etmenin imkanlarıyla daha fazla alışveriş yapmanın kolaylıklarını değerlendirebilirsiniz. İstediğiniz her an rahatlıkla ziyaret edebileceğiniz sitemizde, fiyat indirimleri hakkında canlı destek sayfamızdan da bilgi alabilirsiniz.

# # # # #


Benzer Firmalar