Anasayfa » İş Elbiseleri » Tekstil ve Yan Sanayi » İSTANBUL İş Elbiseleri » ENAK İŞ ELBİSELERİ & TEKSTİL PROMOSYONU

ENAK İŞ ELBİSELERİ & TEKSTİL PROMOSYONU


Irmak sok. No:15 pk:34844

Telefon1: 0216-383 62 62

Telefon2: 0216-383 62 93

Fax: 0216-383 62 83

Web: www.enak.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:3 | Memur:4 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Almanya, İsviçre, Fransa, İngiltere, İsrail, Kanada, İspanya

Enak Tekstil 1993 senesinden beri, geniş ürün yelpazesi ile iş elbiseleri, personel kıyafetleri ve tekstil promosyonu sektöründe lider ve sadece en üst seviyedeki kaliteyi gözeterek faaliyet göstermektedir.

Üretmekte olduğumuz kıyafetlerimizin imalatını, kaliteden taviz vermeyen anlayışımız, zamanında teslim ve uygun fiyat politikamız sayesinde yürütmekteyiz. Tam donanımlı bir modelhanemiz, kesimhanemiz ve finiş atölyemiz mevcuttur. Modelhanemizde ve kesimhanemizde her türlü ürün bilgisayarlı sistem üzerinden yürütülmektedir.

Üretim öncesinde hatalara karşı önlem olması amacı ile, talep edilen her türlü ürün için muhakkak 1/1 numune yapılıp, müşterilerimizin onayına sunulur. Onaylanmayan hiçbir ürün imalata sokulmaz. İmalata çıkılan her üründeki parçaların arasındaki ton farkını önlemek için metolama yani numaralandırma yapılır. Ardından bu numaralar birbiri ile eşlenerek aynı numaradaki parçalardan oluşan ürün oluşturulur ve kumaş topları arasında oluşabilen kazan farkı veya lot farkı dediğimiz problemin önüne geçilir. İmalat aşamasında muhakkak her ürün için ölçü tablosu, çizim kalıpları ve dikim talimatı oluşturulur ve bunlarla birlikte dikime gönderilir. İmalat takipçilerimiz, hergün kontrol ettikleri atölyelerde “Atölye Kontrol Formlarını” doldurup müdürlerine getirirler ve tüm bu detayları gözden geçirerek rapor tutarlar. Finiş atölyemiz her gönderi için ayrı bir form doldurur ve Order’ın yüklenip yüklenemeyeceği hakkında sorumluluk alır. Bu sayede tüm birimlerin daha dikkatli çalışması sağlanır.

Amacımız, imalatımızdan çıkan her bir ürünün hatasız ve söz vermiş olduğumuz termin ile zamanında teslimini başarmak ve maksimum müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Öncelikli hedefimiz ise, her zaman için kalite olup, ardından da fiyat dengesini aynı oranda kurmaktır. ENAK etiketini taşıyan bir ürünü satın alan firmaların ve giyen kişilerin mutlu işveren ve verimli çalışanlar olmasıdır.

Gayemiz iğne ve ipliğin girdiği her türlü tekstil ürününün imalatını yapmak olup, Türkiye’nin önde gelen kurumsal firmalarının yanında sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Hakkımızda daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz www.enak.com.tr adresindeki internet sayfamızı veya showroom’umuzu ziyaret edebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


Aşçı Ceket
* Uzun kollu * Hakim yakalı * Önü 10 ad. düğmeli * İsteğe bağlı olarak firma logosu baskı veya nakış yapılabilir
Ana faaliyet konularımız ve ürünlerimiz İş Elbiseleri, Personel Kıyafetleri, Güvenlik Kıyafetleri, Güvenlik Takımları, Hastane Kıyafetleri, Dr. Önlük, Hemşire Takımları, Ameliyat Önlükleri, Ameliyat Masa Örtüleri, Restoran Kıyafetleri, Aşçı Önlük, Aşçı Ceket, Boydan Önlük, Belden Önlük, Bahçıvan Tulum, Kollu Tulum, Promosyon Tulum, Salopet, İşçi Pantolon, Pantolon, İşçi Önlük, Promosyon Önlük, İşçi Ceket, Gömlek, Personel Gömlek, Promosyon Gömlek, T-Shirt, Tshirt, Tişort, Sweatshirt, Svetşort, Polo T-Shirt, Polo Yaka Tişort, Lakost, Lakos, Avcı Yelek, Anorak Yelek, Promosyon Yelek, Mont, Kaban, Promosyon Mont, Yağmurluk, Şapka, Kep, Kazak, Süveter, Hırka, Triko Kazak, Triko Polar Atkı, Polar Bere, Polar Eldiven, Polar Battaniye, Polar Şal, Örme Bere, Yün Bere, Triko Bere, Akrilik Bere, Kravat, Papyon, Fular, Şal, Paşmina Şal, Ham Bez Çanta, Gabardin Çanta, Kumaş Çanta, Havlu, Bornoz, Yastık, Tekstil Promosyonu vb. ürünlerdir.

#İş Elbiseleri, İş Kıyafetleri #Mont, Kaban #Yelek, Polo Yaka Tişort #T-Shirt, Swet Şort #İşçi Pantolon, İşçi Ceket


Benzer Firmalar