Kayseri Oto Kiralama


Yeni Mahalle Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Havaalanı Yolu Üzeri Kardelen Apt. altı No:145/B Kocasinan Kayseri

Telefon1: +90 352 222 43 66

Telefon2:

Fax: +90 352 222 43 66

Web: www.kayserihavaalaniotokiralama.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Turizm ve sanayi şehri olan Kayseri`nin her yeni gün gelişmesiyle birlikte araç kiralama sektörü büyük bir yer almaktadır. Kayseri şehrini ziyarete gelen misafirlerimizin ulaşımları ile tarihi, turistik yerleri ve iş seyehatlarında daha kolay ulaşım imkanı , zaman tasarufu açısından Saytur Kayseri oto kiralama önemli bir yer almaktadır. Kayseri oto kiralama şirketi olan SAYTUR OTO KİRALAMA Kayseri`de büyük bir bölüme hizmet vermekle brilikte Rent A Car firmalarının önde gelen isimlerindendir. Kalite, dürüstlük, samimiyet, güveni kendine ilke edinip yola çıkan KAYSERİ SAYTUR OTO KİRALAMA Kayseri`de oto kiralama sektöründe önemli bir yer almaktadır. Müşterilerin günlük kiralama, filo kiralama ve operasyonel kiralama müşterilerin isteklerine cevap vermektedir.
Kayseri`de oto kiralamada 14 yılı geride bırakan bir hizmet ağıyla müşterilerin memnuniyeti, tevekkül ve teşekkürleri ile her geçen gün kendimizi yenileyerek ve geliştirerek başarılı bir firma olma yolunda ilerlemekteyiz. Turizm şehri ve kendine yakın tarihi Kapadokya-Ürgüp gibi şehrin etrafında olması ve yakın olmasından dolayı gelen misafirlerin Kayseri Hava Alanından araçlarını teslim alarak bu bölgelere geçmesi daha kolay ve zaman kazandırıcı olduğundan SAYTUR OTO KİRALAMA Kayseri Hava Alanı İÇ HATLAR VE DIŞ HATLAR `da 7/24 hizmet vermektedir. Daha önceden rezervasyon yaptıran müşterilerin erken rezervasyon imkanlarından faydalanmalarıda mümkündür.
Güven,Kalite,Hassasiyet,Samimiyeti kendine ilke edinen KAYSERİ SAYTUR OTO KİRALAMA Yeni Mahalle Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Havaalanı Yolu Üzeri Kardelen Apt. altında Hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler


Kiralık Ekonomik Araç
Kayseri havalanında günün her saati krialayabileceğiniz ekonomik araç seçenekleri ile uygun fiyat garantisi sunmaktayız. Tüm Araçlarımız Rent A Car Kaskoludur.
Kayseri oto kiralama, rent a car, araç kiralama, vip araç kiralama, havaalanı transfer, minibüs kiralama, otobüs kiralama, kiralık araç

#Kayseri oto kiralama #Kayseri Araç Kiralama, Kayseri Araba Kiralama #Kayseri Vip Araç Kiralama, Kayseri Havaalanı Trans #Kayseri Kiralık Araç, Kayseri Minibüs Kiralama #Kayseri rent a car


Benzer Firmalar