Anasayfa » Genel » Moda » İSTANBUL Genel » Markamil E-ticater

Markamil E-ticater


Tekstilkent A21 43

Telefon1: 90 212 438 83 00

Telefon2:

Fax: 90 212 438 83 00

Web: https://www.markamil.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Özel alışveriş konseptine yeni bir soluk getiren Markamil, seçkin moda markalara ait giyim, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, ev tekstili, spor malzemeleri, oyuncak, teknoloji ve dekorasyon gibi farklı kategorilerdeki ürünleri gerçek manadaki indirimlerle müşterilerine sunuyor. 25 yılı aşkın süredir imalat ve perakende sektörlerinde ticari faaliyette bulunan kurumsal kimliğe sahip firmamız müşteri memnuniyetini kendi hazinesi olarak biliyor ve sunduğu ürün kalitesi, güvencesi, üst düzey güvenli alışveriş sistemiyle, kargo ve iade şartları gibi konularda da her zaman müşterileri yararına hareket ediyor.


Ürün ve Hizmetler


LOHUSA PİJAMA TAKIMI
VİOLET İKİ PARÇA LİZÖZLÜ KISA KOL HAMİLE LOHUSA SABAHLIK TAKIMI 8055 İKİ PARÇA TUNİĞİ KISA KOLLU PUANTİYELİ PARÇA BASKILI HAMİLE LOHUSA SABAHLIK TAKIMI % 95 PAMUK % 5 ELASTAN, KALİTE VE GİYİM AÇISINDAN EN SAĞLIKLI KUMAŞLARDAN ÜRETİLMİŞTİR.
Hamile Lohusa Pijama
Lohusa Pijama, en ucuz Hamile Lohusa Pijama. Hamile Lohusa Pijama Modelleri. İndirimli Lohusa Pijama modelleri. Online Satış Hamile Lohusa Pijama banka havalesi ile ödeme. Orjinal marka hamile lohusa pijama kullanıcı yorumları, ürün sipariş sayfasında, kapıda nakit ödeme uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile sunulmaktadır. Hamile lohusa pijama modellerine World, Bonus ve Axess kredi kartlarına taksit imkanımız bulunmaktadır. Hamile & Lohusa Giyim ürünleri yüzlerce model ve marka ile ucuz fiyatlar markamil.com`da!

# # # # #


Benzer Firmalar