Unigo


İnönü Mahallesi Kayışdağı Caddesi Kandiş İş Merkezi No:128 D:2 Pk:34755 Küçükbakkalköy

Telefon1: 0216 577 0434

Telefon2:

Fax: 0216 577 0434

Web: unigo.com.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Unigen Yapı Malzemeleri olarak ticari tip zemin kaplama malzemeleri konusunda uzmanlaşıp 10 yılı aşkın süredir yapı sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Dünyada önde gelen birçok markanın temsilciliğini yapmakla birlikte, ofislerde kullanılan yükseltilmiş döşeme sistemlerinde kendi markamız ile üretim yapmaktayız.

Yurtdışı ziyaretlerimiz vesilesi ile tanışıp , Unigen ailesinin küçük bireylerinde kullanmaya başladığımız oyun matları bizim çok daha eğlenceli bir sektörle tanışmamıza vesile oldu. Kendi çocuklarımızın bu eğlenceli oyun matları ile yaşadığı tecrübeler ve çözüm ortağı olduğumuz anaokullarının olumlu geri dönüşleri neticesinde , sizlerin de oyun matlarımıza daha kolay ulaşabilmenizi sağlamak için www.unigo.com.tr e-ticaret sitemizi kurduk.

Unigo temsilciliğinde Türkiye’de satışa sunulan Dwinguler, Comflor ve Bebedom serileri I&S firması tarafından, Avrupa oyuncak standartlarına uygun ileri teknoloji ile üretilmekte olup tüm dünyada severek kullanılmaktadır.

I&S, 20 yılı aşkın tecrübesi ile zehirli madde içermeyen, çevreye duyarlı çocuk ürünleri konusunda uzmanlaşmış bir üreticidir. Kalite kontrol sistemleri uluslararası sertifikasyon otoritelerinin onayı ile ISO 9001:2008 standartlarını başarı ile belgelendirmiştir.

I&S’in bütün ürünleri SGS onaylı olup, zararlı ve toksik madde içermediğine dair tüm uluslararası testlerden geçmiştir. Ağır metaller, endokrin engelleyici, formaldehit ve BPA içermez. I&S oyun matları “Dwinguler, Comflor, Bebedom” markaları ile Amerika, Kanada, Avrupa ve Asya ülkelerini de içeren büyük bir coğrafyada satışa sunulmaktadır.

www.unigo.com.tradresimizle birlikte www.dwinguler.com.tr adresimizden de ürünlerimiz ile bilgi alabilirsiniz. Unigen Yapı ürünlerimiz ile ilgili daha detaylı bilgi almak isterseniz www.unigen.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

Çocuğunuza güvenli oyun alanı sunan Unigo oyun matlarınnın websitesi

# # # # #


Benzer Firmalar