Anasayfa » Denizcilik » İSTANBUL Denizcilik » Zirve Denizcilik

Zirve Denizcilik


Esentepe mahallesi milangaz caddesi no : 77

Telefon1: 0216 939 87 21

Telefon2: 0506 235 35 48

Fax:

Web: www.zirvedenizcilik.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:146 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:174
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Zirve Denizcilik bugün Yardımcı sınıf ve Tüm Gemi Adamları Yetiştirme Kurslarını yeni gemi adamı cüzdanı çıkartacak olanlara ve eskiden gemi adamı cüzdanı olup ta belgesi eksik olanlara vererek kursiyerlerin gemilerde çalışmasına olanak sağlamaktadır.

Zirve Denizcilik STCW-78/95 Gemi Adamı Yetiştirme Kurslarını en iyi öğretici kadrosu ile vermekte olup, eğitmen kaptanların hepsi Uzak yol Kaptanı yeterliliğine sahip olan konusunda uzman ve tecrübeli eğitmenlerdir.

Zirve Denizcilik Uluslararası yük ve yolcu gemilerinde, turistlik yatlarda, tur organizasyon yatlarında yardımcı sınıf dahil tüm gemi mürettebatının en alt sınıftan en üst sınıfa kadar gemilerin ve yatların bütün hiyerarşik kadrosunu oluşturmaya yetkilidir.

Zirve Denizcilik Deniz Ticaret Odası amaç ve kayıtlarına göre hizmet sağlamaktadır.

0216 939 87 21

www.zirvedenizcilik.net


Ürün ve Hizmetler


Gemilerde Çalışacak Personeller
SEKTÖRÜNDE Lider Olma Yolunda ilerleyen firmamıza ULUSLARARASI, Yurtiçi Yük ve YOLCU Gemilerinde Yetiştirilip kadrolu olarak çalışacak DENİZCİLER ve Denizci olmak isteyen personeller. 2500 – 3000 TL / USD Maaş + A3 SGk ile Tüm Sosyal Haklarla, EN az ilkokul mezunu olma şartı ile 16-55 yaş arası GÜVERTE, Makina ve mutfak bölümlerine personeller alınacaktır. İş Garantisi Firmamız tarafından kontratlı şekilde sağlanmaktadır. DENEYİMSİZ Personellerimiz için Milli Eğitim Bakanlığı ve DENİZC
Denizcilik, zirve denizcilik, gemi ve yat alım satımı, zirve, zirve denizcilik iş ilanları

#denizcilik #zirve denizcilik #denizcilik iş ilanları #zirve denizcilik iş ilanları #yolcu gemilerinde çalışmak istiyorum


Benzer Firmalar