OSM Paslanmaz Çelik


Des Sanayi Sitesi 113. Sokak C-11 Blok No:40/A

Telefon1: 0216 314 89 64

Telefon2:

Fax: 0216 314 89 65

Web: www.osmpaslanmaz.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

OSM Paslanmaz Çelik ile diğer paslanmaz çelik firmaları arasında ki en önemli fark Türkiye’nin bir numaralı mimari paslanmaz çelik firması olmamızdır. Bu güne kadar projelendirdiğimiz ve uyguladığımız tüm projelerle paslanmaz çelik firmaları arasında adımız sıkça duyulur oldu. Tüm bitirdiğimiz projelerden memnuniyet geri dönüşü paslanmaz çelik sektörünün ortalamasından çok daha yüksek oldu.

Tüm paslanmaz çelik işlerinizde en büyük yardımcınız olmak için yola çıkalı tam 13 yıl oldu. Bu 13 yıllık iş deneyimimize bir birinden güzel projeler sığdırdık. Bunlar arasında Alışveriş merkezleri, kültür merkezleri, fabrikalar, oteller, konut projeleri ve bir çok holding genel merkezi ile yönetim binaları yer alıyor. Firmamızın paslanmaz çelik referanslarına ulaşmak için Osm Paslanmaz ana sayfamızdan referanslar sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Eğer bir paslanmaz çelik firması arayışı içindeyseniz Osm Paslanmaz, kaliteli işçilik, onlarca referans ve uygun fiyat politikası ile size yardımcı olmaya hazırdır. Osm Paslanmaz merkezi İstanbul’da bulunan bir İstanbul Paslanmaz Çelik Firmasıdır.


Ürün ve Hizmetler

Paslanmaz Çelik,
Paslanmaz Çelik Korkuluk,
Paslanmaz Çelik Aksesuarlar,
Paslanmaz Korkuluk,
Paslanmaz Korkuluk Aksesuarları,
Paslanmaz Çelik Merdiven Korkuluk,
Paslanmaz Çelik Cam Korkuluk,
Paslanmaz Çelik Balkon Korkuluk,
Paslanmaz Çelik Kapı,
Pleksi Korkuluk,
Paslanmaz Sac,
Paslanmaz Sac Kaplama,

#paslanmaz çelik, paslanmaz #paslanmaz çelik korkuluk, paslanmaz çelik kapı #paslanmaz çelik merdiven korkuluğu, cam korkuluk #balkon korkuluk, paslanmaz çelik firması #İstanbul paslanmaz çelik firmaları


Benzer Firmalar