hayat alüminyum


İsmetpaşa Mahallesi 136 Sokak No: 69 D1 Sultangazi – İSTANBUL

Telefon1: TEL: (+90)532 403 45 72

Telefon2:

Fax:

Web: www.hayataluminyum.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2015
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1974 yılında Türkiye’de ilk defa alüminyum geri dönüşümle Türk Sanayisine hizmet veren firmamız sektörde ilk ve öncü olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Doğal kaynakların sonsuz olmadığı, dikkatlice kullanılmadığı takdirde bir gün bu doğal kaynakların tükeneceğinin bilinciyle 40 yılı aşkın süredir geri dönüşüm sektöründe hizmet veriyoruz.

Firmamız, ilerleyen zamanla birlikte yalnızca alüminyum geri dönüşümüyle sınırlı kalmadı ve bakır, sarı, çinko, zamak, kızıl, bronz, paslanmaz, krom, nikel, plastik v.b. geri dönüşümü yapılabilen tüm atıkları da geri dönüşüme kazandırmaya başladı.

Yılların kazandırdığı tecrübe, birikim ve sektördeki güvenilirliğimizin vermiş olduğu yüksek motivasyonla; tedarikçilerimiz, iş ortaklarımız ve çözüm ortaklarımızla birlikte Hayat’a anlam katmaya devam ediyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Alüminyum mükemmel hafif ve yenilenebilir bir metaldir. Magnetik değildir. Alüminyumun kendisi yüzey koruyucu oksit oluşturduğu için korozyona çok dayanıklıdır. Pas oluşturmaz. Atmosferik şartlara karşı dayanıklı olduğu için inşaat ve otomobil sanayinde geniş olarak kullanılmaktadır. Ayrıca Alüminyum ısı ve elektriği iyi iletir. İletken bir metal olarak bakıra göre iki kat daha hafiftir. Bu nedenle son zamanlarda bakırın yerini almaktadır. Özellikle iletken tel imalatında, gıda sektöründe; ambalaj ve mutfak eşyası yapımında, inşaat sektöründe; kapı, pencere, doğrama ve dekoratif levha olarak kullanılmaktadır. Özellikle otomobil ve havacılıkta hafif olması sebebiyle otomobil ve uçak parçalarının üretiminde tercih edilen bir metaldir.


#geri kazanım.alüminyum hurda.alüminyumcuruf. alümi #alüminyum araiş.bakır. sarı hurda .almüniyum tel.a #metal geri kazanım.alüminyum geri dönüşüm #alüminyum hurda #


Benzer Firmalar