BALED Led Aydınlatma


Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi Bakır iş merkezi Kat:3 no:46/11

Telefon1: 05542616666

Telefon2:

Fax:

Web: www.Ledtoptan.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1986
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Cin ithalat

Şirketimiz 1986 yılından itibaren acıkhava reklamcılığı alanında faaliyet göstermektedir.

Yıllardır ışıklı tabela aydınlatmasında Led teknolojisini kullanmış, led teknolojisini yakından takip etmiş bir firma olarak, satışa sunduğumuz ürünleri yurtdışındaki seçkin fabrikalarda ürettirip ithal etmekteyiz.

Dünyada ve ülkemizde enerjinin sınırlı ve pahalı olmaya başlaması, tassaruf edilen enerjiye yönelmemizi gerektirmektedir. Enerjinin verimli kullanılması daha az enerji tüketen aydınlatma ürünlerinin geliştirilmesini sağlamıştır. LED li aydınlatma ürünleri uzun süreli testlerin ardından verimliliği kanıtlanmış olup, standart aydınlatma ürünlerine göre yaklaşık %60-70 daha az enerji tüketir. Dünyada yapılan araştırmalar toplam enerjinin yaklaşık %28-35 arasındaki bir oranın aydınlatma için kullanıldığını göstermektedir. Bu nedenle aydınlatmada yapılacak %60-70 tassarufun çok önemli olduğu görülerek Ledlerin kullanılması özendirilmelidir.

Müşterilerimizin ihtiyaçlarını hatasız, kesintisiz ve hızlı bir şekilde karşılamak ve firmamızın sektörde kalıcı olmasını ve büyümesini sağlayacak karlılığa ulaşmak POLİTİKAMIZDIR.

Pazardaki değişimleri izlemek ve şirketimiz müşterilerine bu değişimlere yönelik çözümler üretmek, Yeni fikirler yaratmak ve yeni yaklaşımları hayata geçirmek ve toplumun talep ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmak suretiyle pazardaki en iyilerden biri olmak VİZYONUMUZDUR.

Ticaretimizde daima dürüst davranmak, en kalitelisini en uygun fiyata toptan olarak siz müşterilerimize sunmak, kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmak, kurumsallaşmış, faaliyetini sistem ve prosedürlerle bağlamış bir kurum olarak gelişmek ve büyümek, uluslararası yatırımlarımızı arttırarak ilerideki başarılarımıza sizlerin güveniyle imza atmak MİSYONUMUZDUR.


Ürün ve Hizmetler

Led Modul
Şerit Led
Dizgi Led
Led Panel
Power Supply
wall wash
Kontrol Cihazlari
RGB kontrol
Mobilya Aydınlatmaları

#Şerit led #Led modul #Dizgi led #Led panel #Mobilya Aydınlatma


Benzer Firmalar