taş detay


E-5 Karayolu üzeri Küçük Mangıt Köyü karşısı Taş Atölyesi Ceyhan/ ADANA

Telefon1: 05443168520

Telefon2:

Fax: 05443168520

Web: www.tasdetay.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2015
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

doğal taş ile kaliteyi ve uygun fiyatı bir arada toplayarak sizlere hizmet vermekteyiz. Firmamızın temeli 1960 lı yıllarda atılmış olup o dönemde tavsiyeye dayalı olarak camii ve minareler yapılmıştır.

Günümüzde ise doğal taş ile dekorasyon alanında bahçe çeşmeleri, şömine, barbeküler yapılmaktadır. Bunlara ek olarak mezar, villa kaplaması, taş ile her nevi duvar kaplaması, yapılmaktadır.




Ürün ve Hizmetler


Bazalt Çeşme Modeli 2
doğal taş ile yapılmış olan taş çeşme modelimizdir. Kullanılan taş bazalt olup mermer katagorileri içerisinde yer almaktadır. Çeşme uygulamamız genel olarak park çeşmesi ya da bahçe çeşmesi olarak tercih edilmektedir.
Kayseri Taşı Çeşme Modeli 5
kullanılan taşlar kayseri taşı sarısı,kayseri taşı kırmızısı ve siyahıdır. Beyaz kısımlar Şanlıurfa taşıdır. Bu modelimizi genelde her akla gelen alanda tercih etmektedir müşterilerimiz. Bahçe çeşmesi, park çeşmesi, okul çeşmesi,köy çeşmesi, hayrat çeşme ve osmanlı modeli olarakta hitap edilir.
Bazalt Mezar 1
eski adı ile kara taş olarak bilinmekte olup günümüz de ise bazalt ya da bazalt mermer olarak bilenen taştan yapılmış olan mezar modelimizdir. kullanılan taşlar ebatlı ve birbirine geçmeli olduğundan dolayı dağılma ve dökülme söz konuşu değildir. isteğe bağlı olarak mezar taşı yazıları mermere ya da bazalta işlenebilir
şömine modeli 6
Kullanılan taşlar siyah kısımlar ŞanlıurfaSiverek taşı olup beyaz kısımlar Şanlıurfa taşıdır. Ön tezgahtaki taş ise siyah granittir. Şöminemiz içindeki metal aksamdan dolayı hazneli tip şömine ya da sobalı şömine diye tabir edilir. Kendi içlerin şömine modellerimiz; Klasik şömine (işlemeli şömine) Düz şömine Hazneli şömine (sobalı şömine) haznesiz şömine (sobasız şömine) dir.
şömine modeli 20
Kullanılan taşlar siyah kısımlar ŞanlıurfaSiverek taşı olup beyaz kısımlar Şanlıurfa taşıdır. Ön tezgahtaki taş ise siyah granittir. Şöminemiz içindeki metal aksamdan dolayı hazneli tip şömine ya da sobalı şömine diye tabir edilir. Kendi içlerin şömine modellerimiz; Klasik şömine (işlemeli şömine) Düz şömine Hazneli şömine (sobalı şömine) haznesiz şömine (sobasız şömine) dir.
şömine modeli 22
Kullanılan taşlar siyah kısımlar ŞanlıurfaSiverek bazatl taşı olup beyaz kısımlar Şanlıurfa taşıdır. Kendi içlerin şömine modellerimiz; Klasik şömine (işlemeli şömine) Düz şömine-işlemesiz Hazneli şömine (sobalı şömine) haznesiz şömine (sobasız şömine) dir.
Urfa Taşı Mezar 15
Kullanılan taş Şanlıurfa taşıdır. Mezar taşı yazıları ve mezar taşlarının temini tarafımızca yapılmaktadır. Buna ek olarak aile mezarlıkları ve türbe yapımı çalışmalarımız vardır.
Urfa Taşı, Sütunlu Üçlü Çeşme Modeli 18
doğal taş ile yapılmış çeşme modelimizdir. Kullanılan taş şanlıUrfa taşıdır. Kalker taşı (kireç taşı) olarakta bilinir. Modelin ayrıntılarına bakacak olursak ana gövde pabuç,sütun,başlık ve kemerlerden oluşur: Üst kısım çatı olarak adlandırılır. Kemer kısımındaki işlemelere mukarnas adı verilir. İsteğe bağlı olarak taş renkleri değişiklik göstere bilir.
.Urfa Taşı Sütunlu Çift Çeşmeli Model 16
doğal taş ile yapılmış çeşme modelimizdir. Kullanılan taş şanlıUrfa taşıdır. Kalker taşı (kireç taşı) olarakta bilinir. Modelin ayrıntılarına bakacak olursak ana gövde pabuç,sütun,başlık ve kemerlerden oluşur: Üst kısım çatı olarak adlandırılır. Kemer kısımındaki işlemelere mukarnas adı verilir. İsteğe bağlı olarak taş renkleri değişiklik göstere bilir. Orta kısımda kullanılan mermer yazı taşı, doğal taş olarak değiştirilebilir. Çift musluk yeri teke düşürülebilir.
firmamız doğal taş ve taş çeşitleri ile mezar, mezar taşı, mezar taşı yazıları, çeşme, hayrat çeşme, bahçe çeşmesi, park çeşmesi, büyük çeşme modellerini işlemeli olarak yapmaktadır.Ayrıca barbekü modellerini, bahçe aydınlatmalarını ve taş sehpa, taş masa, taş bank, bahçe duvar kaplaması, taş kapı girişleri, fıskiye çeşitlerini doğal taştan itina ile yapmaktadır.İç mimaride ise plazma yeri, akvaryum çerçevesi, kitaplık bölmeleri, pencere söveleri, kemerli kapı girişleri, şömine çeşitlerini düz ve klasik şömine olarak itina ile yapmaktadır.

#çeşme, mezar #şömine, barbekü #duvar kaplama #kemerli kapı girşleri #korkuluk


Benzer Firmalar