ikaz yelegi


aydınevler

Telefon1: 05051196084

Telefon2:

Fax: 02165613012

Web: www.ikazyelegi.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1994 Yılından beri faaliyette bulunan firmamız kendisini geliştirerek bu günlere gelmiştir. Amacımız en kaliteli en mükemmel tasarım, ve müşteri memnuniyeti esastır. Bu doğrultuda daha geniş kitleye ulaşmak, siz değerli müşterilerimize daha hızlı ulaşmak için bu kataloğu yapmış bulunuyoruz. İşçinin giyimi sizin pirestijinizdir.
Sizden gelen önerilerle her türlü model tasarımı, önerinizle model oluşturarak sizlere sunmak istiyoruz. Aynı zamanda her türlü giyim konusunda her tür danışmaya açığız. Firmamızın ürünleri arasında İş elbiseleri, Tulum, Bahçivan, Önlük, Mont, Ceket, Pantolon, Su Geçirmezler, Reflektörlüler, Yağmurluk, Ayakkabı , Bot, Gömlek, T- shirt, eldiven bere, kep, gibi ürünlerin yanı sıra Otel ve Restaurant grubuna yönelik seri ve özel tasarımlarla sizlerin hizmetine sunmaktayız. Profesyonellik, kalite ve estetiği bütünleştiren tasarım ve üretim anlayışımızla; firmamız, tüketicinin Beğenisini ön plana alarak tesislerinize uygun özel renk, kumaş ve özgün tasarım Olanaklarına sahiptir. Promosyon elbiseler ve farklı iş elbiseleri de firmamızca yapılmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


ikaz yelegi
1994 Yılından beri faaliyette bulunan firmamız kendisini geliştirerek bu günlere gelmiştir. Amacımız en kaliteli en mükemmel tasarım, ve müşteri memnuniyeti esastır. Bu doğrultuda daha geniş kitleye ulaşmak, siz değerli müşterilerimize daha hızlı ulaşmak için bu kataloğu yapmış bulunuyoruz. İşçinin giyimi sizin pirestijinizdir. Sizden gelen önerilerle her türlü model tasarımı, önerinizle model oluşturarak sizlere sunmak istiyoruz. Aynı zamanda her türlü giyim konusunda her tür danışmaya açı

# # # # #


Benzer Firmalar