DNZ REKLAM TANITIM HİZ.


cumurıyet cad.alış sok.no:23/A

Telefon1: 216 4938271

Telefon2:

Fax: 216 4938271

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2008 yılında kurulan DNZ Reklam, başarılı geçmişiyle Türkiye’nin önde gelen reklam firmaları arasında yer almakta ve hizmet sektöründe bölgesel lider olma vizyonuyla hareket etmekteyiz.

Reklam, Tabela, Dijital Baskı, Stand, Açık Hava Reklam, Mimari Yönlendirme, Led Ürünleri, Araç Kaplama, Fuar, Grafik Tasarım ve Web Tasarım işlerinde faaliyet göstermekle birlikte 2013`de Matbaa ve Promosyon işlerinde de müşterilerimize her konuda çözüm üretmekteyiz.

DNZ Reklam‘ın ulaştığı başarının arkasında, zamanında iş teslimi, Ürün garantisi, 7/24 hizmet, müşteri odaklı ve verimliliği merkez alan bir yönetim yaklaşımı vardır. Bu yaklaşım, sadece maddi kazanımlarla değil, bütün toplumun yararlandığı ve yararlanacağı kurumsal yurttaşlık bilinciyle iç içe gelişmektedir.

DNZ Reklam, hizmet verdiği müşterilerine; üstün teknoloji, yüksek marka kalitesi ve dinamik bir insan kaynağı sunmaktadır. DNZ Reklam, markalarının değerini sadece Türkiye sınırları içinde değil, bölgesel ve küresel ölçekte de yükseltmeyi hedeflemektedir. DNZ Reklam özellikle hizmet sektöründe bölgesel bir lider olma vizyonunu ortaya koymaktadır.

DNZ Reklam, hizmetlerini her zaman için müşteri memnuniyeti ve güven ilkelerini temel alarak sunmaktadır. Bunun sonucunda da Türkiye’de lider firmalardan birisi olmayı hedeflemektedir.

DNZ Reklam, reklam firmaları arasında farkını ortaya koyarak kendini ve herkese faydalı olacak bilgi paylaşım ve tecrübelerini ortaya koymaktadır.

DNZ Reklam, tüm bu birikim ve işbirliklerinin bir ürünü olarak, dünya çapındaki gelişmelere hızla uyum sağlayarak Türkiye’deki değişimin öncüleri arasında yer almaktadır.

Sunduğumuz hizmetler;

Tabela, Dijital baskı, Araç giydirme, Cephe giydirme, Açık hava reklamcılığı, Raket, Billboard, Stand, Display, Reklam malzemeleri, Led ürünleri,Pleksi akrilit ürünler, Kutu harf tabela, Kayan yazı, Matbaa, Promosyon, Web tasarım, Grafik tasarım, Teşhir ürünleri, Ahşap, Metal, Mağaza içi yenileme, Dekorasyon, Organizasyon, Aktivite, Tanıtım ve Kompozit kaplama gibi birçok işlerinizi tek bir noktada müşterilerimize çözüm ortağı olmak için imalat, üretim, ölçü kesif, projelendirme, tasarım ve montaj ekibimizle sizlere en iyi hizmeti verebilmek için yarışıyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Tabela, Dijital baskı, Araç giydirme, Cephe giydirme, Açık hava reklamcılığı, Raket, Billboard, Stand, Display, Reklam malzemeleri, Led ürünleri, Pleksi akrilit ürünler, Kutu harf tabela, Kayan yazı, Matbaa, Promosyon, Web tasarım, Grafik tasarım, Teşhir ürünleri, Ahşap, Metal, Mağaza içi yenileme, Dekorasyon, Organizasyon, Aktivite, Tanıtım ve Kompozit kaplama gibi birçok işlerinizi tek bir noktada müşterilerimize çözüm ortağı olmak için imalat, üretim, ölçü kesif, projelendirme, tasarım ve montaj ekibimizle sizlere en iyi hizmeti verebilmek için yarışıyoruz.

#tabela,digital baskı #cam giydirme,araç giydirme #kutu harf,reklam dubaları, #açık hava reklamcılığı,kayan yazı #grafik,fuar,matbaa,promosyon


Benzer Firmalar