kis bahcesi


adrres maltepe

Telefon1: 05051196084

Telefon2:

Fax: 02165613012

Web: www.kisbahcesifiyatlari.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kış bahçeleri, soğuk ve yağışlı havalarda kendinizi güvende hissedeceğiniz sıcak, huzurlu bir ortam sağlayan gün ışığı veya gece ay ışığı ile aydınlanan romantik ortamlardır.

Kış bahçelerinin yapım amacı soğuk havalarda dışarıdaymış gibi sıcak ve kuru ortamda bulunma durumudur. Ülkemizde son yıllarda kış behçesi kullanımı git gide yaygınlaşmakta ve yeni iş kolları arasında olmaktadır. Kış behçelerini tercih edenler cafe, restaurant, çay bahçeleri, lokantalar başta olmak üzere bir çok hizmet ve gıda sektörüdür.


Ürün ve Hizmetler


kis bahces,
Kış bahçeleri, soğuk ve yağışlı havalarda kendinizi güvende hissedeceğiniz sıcak, huzurlu bir ortam sağlayan gün ışığı veya gece ay ışığı ile aydınlanan romantik ortamlardır. Kış bahçelerinin yapım amacı soğuk havalarda dışarıdaymış gibi sıcak ve kuru ortamda bulunma durumudur. Ülkemizde son yıllarda kış behçesi kullanımı git gide yaygınlaşmakta ve yeni iş kolları arasında olmaktadır. Kış behçelerini tercih edenler cafe, restaurant, çay bahçeleri, lokantalar başta olmak üzere bir çok hizmet v

# # # # #


Benzer Firmalar