Anasayfa » Ambalaj Sanayii » İSTANBUL Ambalaj Sanayii » AKS TEKNİK ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER SİS. OTOM. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

AKS TEKNİK ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER SİS. OTOM. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.


Cumhuriyet Mah. Tabya Sok. No:32/4

Telefon1: (0212) 223 42 62

Telefon2: 0542 542 92 50

Fax: (0212) 262 66 56

Web: www.aksteknik.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AKS TEKNİK ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER LTD.ŞTİ. uzun yıllardır Türkiye İstanbul merkezli olarak çalışmaktadır. Türkiye’ nin bütün illerine statik çözümler konusunda destek vermekteyiz. Ürünlerimizin tamamı bünyemizde bulunan mühendislerin AR-GE’ lerinin sonucunda ortaya çıkmıştır. Statik elektrik konusunda yüksek teknolojiyi kullanarak antistatik ürünler de size %100 çözüm oluşturmak için faaliyet göstermekteyiz.

AKS Teknik gerek tedarikçileri ve gerekse müşterileriyle uzun dönemli ilişkiler doğrultusunda, uluslararası standartlarda hizmet veren, müşterilerinin taleplerini karşılayan yatırımlarla sürekli gelişen ve büyüyen bir firmadır. AKS Teknik çalışanları; koşulsuz müşteri memnuniyeti, sürekli gelişme, değişen müşteri ihtiyaçlarının karşılanması, yüksek kalitede ürün ve hizmet sunmayı hedef alan güçlü bir takımdır.

AKS Teknik statik elektrik önleyici, statik elektrik yükleyici, %100 karbondan üretilen ve patentli olarak antistatik rulman koruyucu üretimini bünyesinde gerçekleştirmektedir.

AKS Teknik statik elektrik konusunda başta ambalaj, plastik, tekstil, elektronik, otomotiv, makine sektöründe önde gelen şirketler referanslarımızdır.

Bunların yanı sıra temassız sıcaklık ölçüm ve termal kamera görüntüleme konusunda OPTRİS ve FLİR markalarının satışını yapmaktadır. AKS Teknik statik üzerine yoğunlaşmış statik üzerine her türlü probleminiz için çözümler üretmeyi hedefler.


Ürün ve Hizmetler

Statik Elektrik Önleyiciler, Anti Statik Bar (Çubuk), Statik Yükleyiciler, Statik Kontrol Cihazları, STA-RING Rulman Koruyucu (Motor ve Mil Koruyucu), Infrared Termometreler (Temassız Sıcaklık Ölçüm Cihazları), Endüstriyel Su Arıtma Sistemleri ve Endüstriyel Ürünlerin Bulunduğu Web Sitesidir.

#statik elektrik önleyiciler statik elektrik yükley #anti statik bar, anti statik çubuk #sta-ring rulman koruyucu, topraklama fırçası #ınfrared termometreler, statik kontrol cihazları #anti statik karbon fırça, statik elektrik güç kayn


Benzer Firmalar